"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Re: witam
Raczej powinieneś zapisać na wyższy poziom, a skoro raz już przepisałeś ocenę, to możesz i po raz kolejny, tylko znów musisz o tym porozmawiać z Wykładowcą i ustalić wszystko co i jak, żeby nie było niejasności żadnychdzordi1 pisze:A jak to jest z tym angielskim jak sie trzeba zapisywaś poziom wyżej czy jak? A co z osobami, które sobie przepsiały ten jężyk z indeksu czy mozna jeszcze raz go przepsiac czy jak?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Początkujący(a)
Wybrałem grafikę, choć nie zamierzam się realizować pod względem stricte plastycznym. Przede wszystkim planuję zająć się projektowaniem gazet i w ogóle DTP. Poza tym interesuje mnie poligrafia oraz typografia.
Pytanko: czy to, że nie zamierzam się realizować plastycznie, stanowi jakiś problem, jeśli chodzi o zaliczenia?
Wiem, że to nie żadne ASP - i dobrze! - ale zawsze pozostają jakieś obawy i pojawiają się pytania.
Pytanko: czy to, że nie zamierzam się realizować plastycznie, stanowi jakiś problem, jeśli chodzi o zaliczenia?
Wiem, że to nie żadne ASP - i dobrze! - ale zawsze pozostają jakieś obawy i pojawiają się pytania.
-
- Czasami coś napisze
jeden jedyny problem to fakt ze masz do zaliczenia warsztaty rysunkowe, no i takie tam czasami prace ktore zmuszaja do mysleniaJwSwietocho_1 pisze:Wybrałem grafikę, choć nie zamierzam się realizować pod względem stricte plastycznym. Przede wszystkim planuję zająć się projektowaniem gazet i w ogóle DTP. Poza tym interesuje mnie poligrafia oraz typografia.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ale nie nastawiaj sie negatywnie! Wielu było takich jak ty i dalo sobie rade. A myslenie że coś MUSISZ zrobić, tylko sprawia ze bedziesz czuc sie zle.
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
Info z sekretariatu ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Realizacja warsztatów rysunkowych i fotograficznych jest obowiązkowa dla Słuchaczy II roku i grup marcowych, które nie rozpoczynają teraz nauki.
Słuchacze I roku, oraz nasi nowi Słuchacze nie muszą obowiązkowo realizować w/w /choć są one wskazane jako przedmioty dodatkowe/.
Taka sytuacja spowodowana jest wprowadzeniem przez szkołę nowego systemu modułowego. II rok (ponieważ rozpoczał naukę jeszcze w 'starym' systemie) realizuje program naucznia wg zasad obowiązujących w zeszłym roku.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Realizacja warsztatów rysunkowych i fotograficznych jest obowiązkowa dla Słuchaczy II roku i grup marcowych, które nie rozpoczynają teraz nauki.
Słuchacze I roku, oraz nasi nowi Słuchacze nie muszą obowiązkowo realizować w/w /choć są one wskazane jako przedmioty dodatkowe/.
Taka sytuacja spowodowana jest wprowadzeniem przez szkołę nowego systemu modułowego. II rok (ponieważ rozpoczał naukę jeszcze w 'starym' systemie) realizuje program naucznia wg zasad obowiązujących w zeszłym roku.