"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Ekspert
Dokładnie tak. Osoby, które z powodu nieobecności nie zostały dopuszczone do egzaminu przez Wykładowcę (czyli została im wystawiona nieklasyfikacja), płacą za egzamin 50 zł. Termin egzaminu każdoraowo wyznaczany jest przez Dyrektora szkoły. Sam egzamin jest egzaminem komisyjnym, a to oznacza, że zdaje się go nie tylko przed Wykładowcą prowadzącym zajęcia.stokrotka pisze:Jeśli się nie mylę, to 50 zł płacisz, jak np. byłaś nieklasyfikowana z przedmiotu...
Procedura ta nie dotyczy osób, które mają wystawione oceny niedostateczne (czyli 1). W tym przypadku opłata za egzamin wynosi 25 złotych (również płatne w sekretariacie szkoły bezpośrednio przed egzaminem), jednak sam egzamin odbywa się wyłącznie przed wykładowcą prowadzącym przedmiot.
-
- Ekspert
no pewnie! [solidna firma ze mnie przecieżAnnka pisze:cóż za dokładność
Plan zajęć na NIEDZIELĘ - grupy SR i TV - znajdziecie tutaj:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-135052.html#135052
-
- Bywalec
Pesca, dziękuję pięknie:)
Ale jeszcze nie dostałam maila;)
Na wszelki wypadek piszę mój adres:
agfufighter@wp.pl
Ale jeszcze nie dostałam maila;)
Na wszelki wypadek piszę mój adres:
agfufighter@wp.pl
-
- Nowy(a)
Plan zajęć SG/FOTO
Pomóżcie, chciałabym się dowiedzieć, kiedy będzie plan zajęć sobotnich dla grupy marcowej SG? A może już jest, tylko ja nie mogę znaleźć?
-
- Zadomowił(a) się
Re: Plan zajęć SG/FOTO
wtedy kiedy i dla wrześniowych i październikowych i dla foto - uprzedzając - czyli w pn.EewaA pisze:Pomóżcie, chciałabym się dowiedzieć, kiedy będzie plan zajęć sobotnich dla grupy marcowej SG? A może już jest, tylko ja nie mogę znaleźć?
Ludzie czytajcie słuchajcie ze zrozumieniem
kurs potrzebny wam