"Pytajnik" ARCHIWUM

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 12 lut (czw) 2009, 12:56:51

EewaA pisze:dzięki za informację,
może po dwóch latach nauczę się poruszać po tych wszystkich forach i postach.
Na razie nie mam ani czasu, ani wprawy w poruszaniu się po tym wielkim bałaganie
Plan dla grup marcowych jest taki sam jak dla wszystkich innych specjalizacji (SG i FOTO). Zostanie zamieszczczony tam gdzie plan dla grup SR i TV czyli tutaj:

http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#134680

zapisy na zajęcia będą się odbywać analogicznie jak dla grup SR i TV, tylko na osobnym forum, a dokładnie tutaj:

http://www.szkolareklamy.edu.pl/forum-32.html

dla Ciebie plan na niedzielę to taki sam plan jak dla grupy SGzI :D

megejra - wyrozumiałości trochę poproszę ;) koleżanka dopiero odnajduje się u nas na forum, zaczyna naukę od marca, dla Ciebie też wszystko było jasne jak przyszłaś do szkoły? ;)

marcin1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: marcin1 » 12 lut (czw) 2009, 13:42:25

hej.. mam pytanie(a)..
kiedy rozpoczyna sie semestr letni na zaocznych..?
czy istnieje jeszcze mozliwosc przepisania sie z dziennych na zaoczne..?
czy istnieje mozliwosc powrotu z urlopu wczesniej niz po zadeklarowanym czasie..?

aha i jeszcze czy mozna sie przepisac na inna specjalizacje (z SG na SR)..?

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 12 lut (czw) 2009, 15:17:37

marcin1 pisze:hej.. mam pytanie(a)..
kiedy rozpoczyna sie semestr letni na zaocznych..?
czy istnieje jeszcze mozliwosc przepisania sie z dziennych na zaoczne..?
czy istnieje mozliwosc powrotu z urlopu wczesniej niz po zadeklarowanym czasie..?

aha i jeszcze czy mozna sie przepisac na inna specjalizacje (z SG na SR)..?
1. Dla specjalizacji SR i TV w najbliższy weekend; dla SG i FOTO - 21 lutego.
2. Tak taka możliwość jeszcze istnieje (choć jest to uwarunkowane zgłoszeniem do egzaminu OKE), ale Ciebie to chyba w tym roku jeszcze nie dotyczy ;)
3. Jak najbardziej :D
4. Tak można zmienić specjalizację, ale jest to troszku problemowe [ale napewno damy radę ;)] - jeżeli jesteś zdecydowany na powrót i zmianę trybu i specjalizacji to zapraszam w najbliższą sobotę do sekretariatu - wtedy na spokojnie wszystko omówimy :D
Ostatnio zmieniony 12 lut (czw) 2009, 21:34:02 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.

maczetka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: maczetka » 12 lut (czw) 2009, 15:20:42

pesco moja droga, a czy istnieje mozliwosc przedłuzenia urlopu o jeszcze jeden semestr ? nie jestem pewna ale obawiam sie ze moje cyckowe dziecko nie pozwoli mi sie zostawic...
jezeli tak to czy podanie moge wysłac poczta czy musze sie zjawic w szkole ?

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 12 lut (czw) 2009, 15:24:16

maczetka pisze:pesco moja droga, a czy istnieje mozliwosc przedłuzenia urlopu o jeszcze jeden semestr ? nie jestem pewna ale obawiam sie ze moje cyckowe dziecko nie pozwoli mi sie zostawic...
ach, te chłopy (tylko cycki i cycki im w głowie) :D

myślę że nie będzie problemu z przedłużeniem urlopu - podanko możesz wysłać do nas pocztą (tylko koniecznie z własnoręcznym podpisem!) ale możesz też przywieźć je osobiście ;)

maczetka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: maczetka » 12 lut (czw) 2009, 15:28:38

pesca pisze:
maczetka pisze:pesco moja droga, a czy istnieje mozliwosc przedłuzenia urlopu o jeszcze jeden semestr ? nie jestem pewna ale obawiam sie ze moje cyckowe dziecko nie pozwoli mi sie zostawic...
ach, te chłopy (tylko cycki i cycki im w głowie) :D

myślę że nie będzie problemu z przedłużeniem urlopu - podanko możesz wysłać do nas pocztą (tylko koniecznie z własnoręcznym podpisem!) ale możesz też przywieźć je osobiście ;)
dokładnie... bo dobry cyc nie jest zły(motto taty) a moje dziecko mądre (po mamusi) i nie chce sie nabrac na silikonowe smoczki wydajac przy tym okrzyki przegłuszajace najgłosniejsze maszyny.
zjawic bym sie chciała, nawet bardzo ale jak juz wspomniałam "ni dy rydy", ze tak powiem do kibla nawet pojsc nie mowiac o zostawieniu na 2 dni. no nic, to cos naskrobie konkretnego lub mniej i wysle do Ciebie moja droga wybawicielko z opresji

marcin1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: marcin1 » 12 lut (czw) 2009, 15:56:08

pesca pisze:
1. Dla specjalizacji SR i TV w najbliższy weekend; dla SG i FOTO - 21 lutego.
2. Tak taka możliwość jeszcze istnieje (choć jest to uwarunkowane zgłoszeniem do egzaminu OKE), ale Ciebie to chyba w tym roku jeszcze nie dotyczy ;)
3. Jak najbardziej :D
4. Tak można zmienić specjalizację, ale jest to troszku problemowe [ale napewno damy radę ;)] - jeżeli jesteś zdecydowany na powrót i zmianę trybu i specjalizacji to zapraszam w najbliższą sobotę do sekretariatu - wtedy na spokojnie wszystko omówimy :D
Dzięki.. zapewne przybędę więc w sobotę celem spokojnego omówienia..

EewaA
Nowy(a)

pierwszaki

Post autor: EewaA » 12 lut (czw) 2009, 16:55:55

pesca pisze:
Plan dla grup marcowych jest taki sam jak dla wszystkich innych specjalizacji (SG i FOTO). Zostanie zamieszczczony tam gdzie plan dla grup SR i TV czyli tutaj:

http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#134680

zapisy na zajęcia będą się odbywać analogicznie jak dla grup SR i TV, tylko na osobnym forum, a dokładnie tutaj:

http://www.szkolareklamy.edu.pl/forum-32.html

dla Ciebie plan na niedzielę to taki sam plan jak dla grupy SGzI :D

megejra - wyrozumiałości trochę poproszę ;) koleżanka dopiero odnajduje się u nas na forum, zaczyna naukę od marca, dla Ciebie też wszystko było jasne jak przyszłaś do szkoły? ;)

...i stała się jasność
dziękuję PESCA, to jest odpowiedź!

Doniy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Doniy » 12 lut (czw) 2009, 21:43:46

Kiedy będą wyniki z badań reklamy?

Artur0
Ekspert
Ekspert

Post autor: Artur0 » 15 lut (ndz) 2009, 15:24:17

Pytanie do Sławka. Czy robiąc reklamę prasową na "Projektowanie reklam prasowych" piwa, to muszę zawrzeć ramkę z informacją typu: Alkohol szkodzi kobietom w ciąży" etc? Tak jak jest to na papierosach. Czy jest to zbędne na zaliczenie? Bo nawiasem mówiąc, to popsuje efekt "ździebko"...

Magnus McKnee
Bywalec
Bywalec

Post autor: Magnus McKnee » 15 lut (ndz) 2009, 16:15:37

Nie odpowiadam w imieniu Pana Sławka i nie jestem pewien ale wydaje mi się że skoro jest taki przepis że taka informacja musi się pojawić to ty też musisz przewidzieć na nią miejsce i tak to zrobić aby nie psuła kompozycji.

Ale to tylko tak mi się wydaje.

Artur0
Ekspert
Ekspert

Post autor: Artur0 » 15 lut (ndz) 2009, 16:27:30

No właśnie zdaję sobie z tego sprawę, ale może akurat na zaliczenie jest to zbędne... :)

pinezka1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

????

Post autor: pinezka1 » 15 lut (ndz) 2009, 18:53:51

Ja juz nie łapie to w końcu jest plan dla SR TV i dla SG taki sam czy jednak nie bo pisałm i podobno miał być dla SG i PHOTO w wekeend tylko że właśnie wekeend sie kończy a planu jeszcze nie ma bo ja z SG i nie wiem co i jak bo jutro zapisy......? :cry:

trocu
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: trocu » 15 lut (ndz) 2009, 19:03:44

No właśnie mam ten sam dylemat, skacze po forum i coraz mniej z tego rozumiem. Jeśli jutro mam zdecydować na co się zapiszę, to chciałbym mieć możliwość wcześniejszego zapoznania się z ewentualnym rozkładem zajęć..

pinezka1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

....

Post autor: pinezka1 » 15 lut (ndz) 2009, 19:09:39

No właśnie raz piszą że plan na semestr wiosenno zimowy taki sam jak dla SR i TV później ze jednak nie bo jest dla nas inny bo ja z SG i ze plan w wekend a jakos nie widze i wolałabym sie zastanowic co wybrac a nie co chwila patrzec na internet czy juz jest czy jeszcze nie.....

Zablokowany