Chcę studiować ale nie mam talentu do rysunku...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Chcę studiować ale nie mam talentu do rysunku...
Hej!!
Jestem tutaj nowa! Mam 18 lat, za rok czeka mnie matura i studia! Chciałabym u Was studować, ale nie mam talentu do rysowania. Moje życie to tworzenie prac literackich- prozatorskich i poetyckich. Lubię też wymyślac jakieś zabawne hasełka, ale jestem beztalenciem w malowaniu. Czy to mi może przeszkadzać? Znam się na kompie, lubię tworzyć strony www i animacje komputerowe.
Jestem tutaj nowa! Mam 18 lat, za rok czeka mnie matura i studia! Chciałabym u Was studować, ale nie mam talentu do rysowania. Moje życie to tworzenie prac literackich- prozatorskich i poetyckich. Lubię też wymyślac jakieś zabawne hasełka, ale jestem beztalenciem w malowaniu. Czy to mi może przeszkadzać? Znam się na kompie, lubię tworzyć strony www i animacje komputerowe.
-
- Loża WSR
ICY ja jestem takie samo beztalencie jak Ty, tez bym tylko pisal Jest wlasnie tak ja pisze Mefju. Jesli nie wybierasz sie na grafike to jedyne co Cie czeka z rysunku to warsztaty raz w ciagu 2 lat. Mozesz oczywiscie pojsc na specjalizacje telewizyjna, foto, jednak po tym co piszesz osobiscie polecalbym mojego speca czyli strategie reklamy
-
- Nowy(a)
-
- WSR Guru
-
- akademiareklamy.edu.pl
Osobiście też uważam, ze strategia to "królowa nauk" w naszej branży - ludzie po tej spec. są pomysłodawcami i koordynatorami kampanii, nadzorują proces produkcji reklamowej, czyli zlecają pracę grafikom, fotografom, filmowcom itp., kontrolują ich i rozliczają z wykonanej roboty; dbają o wizerunek marki i poziom jej znajomości, okreslają zasady komunikacji pomiędzy produktem i jego konsumentami, projektują nowe korzyści dla klientów etc.
PS
Kiedys nawet było w WSR takie hasło: "Najfajniejsze dziewczyny ida na strategie reklamy!" ale podobno wierzyli w nie tylko stratedzy .
PS
Kiedys nawet było w WSR takie hasło: "Najfajniejsze dziewczyny ida na strategie reklamy!" ale podobno wierzyli w nie tylko stratedzy .
-
- Loża WSR
Coz ja raczej tez nic o strategii innego nie powiem zwlaszcza, ze sam ja konczylem A rysunek dalo sie spokojnie przetrwac i zaliczyc choc rece w zasadzie nadawaly sie do abstrakcji wyzszego poziomu [czyli takiej gdzie nawet sam autor czesto nie wie co tak naprawde namalowal i zamierzal namalowac ] Haselko oczywiscie ze bylo, jednak stratedzy nie musieli w to wierzyc - wystarczylo bowiem ze rozejrzeli sie po sali na zajeciach Choc nie powiem grafika tez sie niezle prezentowala. Ale i tak mam wrazenie ze na zajeciach z filozofii najlepiej mozna bylo nakarmic nie tylko i dusze ale i oczy