Kto zaczyna szkołę od września 2009?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Kto zaczyna szkołę od września 2009?
Witam wszystkich
Kto zaczyna szkołe od Wrzesnia2009 ?
Ja chcę iśc na Grafikę
Niech ten temat służy zapoznaniu się i informacji od kiedy można się zapisywać ?
Na jakich programach będziemy pracowac na grafice ? Proszę o nazwy
Może ktoś szuka czegoś na nocleg RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ hehehe
Pozdrawiam
Ja chcę iśc na Grafikę
Niech ten temat służy zapoznaniu się i informacji od kiedy można się zapisywać ?
Na jakich programach będziemy pracowac na grafice ? Proszę o nazwy
Może ktoś szuka czegoś na nocleg RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ hehehe
Pozdrawiam
-
- Zaczyna działać
-
- Bywalec
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
marcin1978wawa pisze:Adamie nie można być takim niemiłym kolegom. Ja sam pamiętam jak przed rozpoczęciem roku, wypytywałem się o wszystko Ty nie byłeś taki ciekawy ??
hm.... nie kazdy jest az tak ciekawy zreszta takie pytania mi sie kojarza z malym dzieckiem na spacerze z mama "mamo, a czemu ten ptak fruwa tak nisko?" etc. tylko na necie to tak bezsensu troche
-
- Zaczyna działać
no nie byłem ciekawmarcin1978wawa pisze:Adamie nie można być takim niemiłym kolegom. Ja sam pamiętam jak przed rozpoczęciem roku, wypytywałem się o wszystko Ty nie byłeś taki ciekawy ??
1. zdecydowałem o pójściu do szkoły niewiele czasu przed rozpoczęciem
2. program zajęć dostępny był na stronie (trochę przekłamany, ale trudno. WSR zwabiło mnie na arabski, którego nie było już, haha)
3. nawet jeśli ktoś by pisał, że idzie na tę samą specjalizację, to nic by mi to nie dało z ludźmi najlepiej się zapoznawać twarzą w twarz albo i nie zapoznawać, haha
pominąwszy wszystko, takich pytań są/były dziesiątki na forum i można się w nich poudzielać, podopisywać, etc, miast zakładać nowy
no ale koledze życzę powodzenia, się nie spotkamy, bo to mój ostatni semestr w szkole
hahaha
no a poza tym ktoś musi być niemiły, żeby miły mógł być ktoś
boszzzz, jaki ja dzisiaj mam mega mózg <hahaha> /żart /
-
- Zaczyna działać
Re: Kto zaczyna szkołę od września 2009?
Ja też idę od września na grafikęlukasz_louis pisze:Witam wszystkich
Ja chcę iśc na Grafikę
RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ hehehe
Pozdrawiam
I chętnie się zapoznam ze wszystkimi i twarzą w twarz jak i avatarem w avatar
Pozdrawiam
-
- Zaczyna działać
Grafika - Zaoczne - I rok :)
Zapisałam się na zaoczne
Mnie też bardzo miło
A masz jakieś wyobrażenie o tym co przydało by się kupić w ramach materiałów "biurowych" przydatnych na zajęcia?
Może jakieś pędzle czy flamastry specjalne albo arkusze... No nie wiem ..
w sumie to chodzi o grafikę komputerową, ale zdaje się, że będą także zajęcia z rysowania...
(A promocje szkolne w hipermarketach kuszą hihi )
Pozdrawiam
Mnie też bardzo miło
A masz jakieś wyobrażenie o tym co przydało by się kupić w ramach materiałów "biurowych" przydatnych na zajęcia?
w sumie to chodzi o grafikę komputerową, ale zdaje się, że będą także zajęcia z rysowania...
Pozdrawiam
-
- Zaczyna działać
Re: Grafika - Zaoczne - I rok :)
Nom są zajęcia z rysowania, malowania, z resztą nie tylko na te przydadzą się flamastry itp.Ekiana pisze:Zapisałam się na zaoczne
Mnie też bardzo miło
Pozdrawiam
Odpowiedni zestaw ołówków, węgiel, flamastry/mazaki, farbki (w tubkach co by je móc mieszać), pędzle, tusz, papier co by po zetknięciu z wodą nie zaczął wyglądać jakby go co dopiero z pralki po praniu wyjęto więcej grzechów nie pamiętam, ale przypomną je podczas zajęć w zależności od tego co sobie wymyślą czym Was gnębić
A w razie napadów ambitnego podejścia do zadawanych prac, zapoznać się z lokalizacją sklepów plastycznych