nie o to pytalem...Ka$ka pisze:na każdy toster zapisujesz się oddzielnie, drogą mailową kiedy przyjdzie czas na tosterrrr
rrr
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Jakby nie patrzeć uzyskałeś dobrą odpowiedź... Na każdy toster zapisujesz się bezpośrednio przed Tosterem, są to warsztaty, każdy na inny temat, więc głupotą byłoby ograniczanie na zasadzie "możesz pójść tylko na 3/4 Tostera w ciągu semestru"... No chyba, że zapiszesz się a nie przyjdziesz bez uprzedzenia - wtedy dostajesz Tosterowego banaSebasket pisze:nie o to pytalem...Ka$ka pisze:na każdy toster zapisujesz się oddzielnie, drogą mailową kiedy przyjdzie czas na tosterrrr
rrr
-
- Nowy(a)
Tekla pisze:Jakby nie patrzeć uzyskałeś dobrą odpowiedź... Na każdy toster zapisujesz się bezpośrednio przed Tosterem, są to warsztaty, każdy na inny temat, więc głupotą byłoby ograniczanie na zasadzie "możesz pójść tylko na 3/4 Tostera w ciągu semestru"... No chyba, że zapiszesz się a nie przyjdziesz bez uprzedzenia - wtedy dostajesz Tosterowego bana
no i nie mozna bylo tak od razu?:P dzieki
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
Hierarchia 'pierwszeństwa' w zapisach jest następująca:Tekla pisze:"12. Prawo pierwszeństwa dla drugiego roku będzie obowiązywało jedynie
w realu." - z regulaminu. Ale nie wiem czy trzeba być jednocześnie jużwcześniej zapisanym przez neta
1. Osoby, zapisane przez internet wg kolejności wpisów na forum [nie ma znaczenia czy ktoś jest z I czy z II roku],
2. Osoby zapisane przez internet, które są na liście rezerwowej w zapisach internetowych - jeżeli taka lista była utworzona - również nie ma znaczenia czy ktoś jest z I czy z II roku
3. Osoby z II roku, które nie zapisały się na zajęcia internetowo (czyli tylko w realu) a na zajęciach zostały jeszcze wolne miejsca,
4. Osoby z I roku (z uwzględnieniem pkt. 1-3).
Osoby z Indywidualnego Trybu Nauki dostają się na listy z 'automatu' - nie muszą wpisywać się na żadne listy [i takim przypadkiem jest wspomniany powyżej Krzyś - wolny słuchacz ]
Oczywiście zapisy internetowe obowiązują tylko i wyłącznie w przypadku gdy dana osoba potwierdzi chęć uczestnictwa w zajęciach bezpośrednio na zajęciach u prowadzącego i wpisze się na listę papierową - w przeciwnym wypadku zostaje automatycznie wykreślona z danych zajęć!
-
- Nowy(a)
Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje z wynikami z poprawy z Psychologi Reklamy (poprawka była w ostatni poniedziałek). Wyniki miały być najpierw tego samego dnia na wieczór, później we wtorek, jeszcze później miały się pojawić w czwartek. A z tego co widzę nie ma ich nadal (no chyba, że mam zaćmienie i ich nie mogę znaleźć, choć szukałem wytrwale ). Liczę, że jakaś dobra dusza z sekretariatu mi pomoże .
-
- Czasami coś napisze