czy jak wysle formularz zgloszeniowy to zarezerwuje miejsce?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
czy jak wysle formularz zgloszeniowy to zarezerwuje miejsce?
Chcialbym sie dowiedziec czy jak wysle ten formularz zgloszeniowy to zarezerwuje sobie miejsce?Czy odrazu bede musial wplacic tez wpisowe? Zamierzam uczyc sie dziennie od wrzesnia 2009 r na Strategii reklamy Prosze o odp
A i jeszcze jedno . Chcialbym sie dowiedziec kiedy odbywaja sie praktyki?W ktorym semestrze , czy są płatne i podczas zajec?chodzi mi o to czy jak bede uczyc sie dziennie to czy beda w tygodniu czy w weekend? Bo jezeli nie są płatne to bede musial pracowac w weekendy gdzie indziej
A i jeszcze jedno . Chcialbym sie dowiedziec kiedy odbywaja sie praktyki?W ktorym semestrze , czy są płatne i podczas zajec?chodzi mi o to czy jak bede uczyc sie dziennie to czy beda w tygodniu czy w weekend? Bo jezeli nie są płatne to bede musial pracowac w weekendy gdzie indziej
-
- Ekspert
Wypełniając formularz internetowy rezerwujesz sobie miejsce na tydzień. Do września zatem sporo jeszcze tych tygodni
Praktyki są różne, raz płatne, raz bezpłatne, wszystko zależy od osoby, u której te praktyki się odbywają. Odbywają się one najczęściej na koniec lub po zakończeniu semestru letniego, między I a II rokiem nauki.
Praktyki są różne, raz płatne, raz bezpłatne, wszystko zależy od osoby, u której te praktyki się odbywają. Odbywają się one najczęściej na koniec lub po zakończeniu semestru letniego, między I a II rokiem nauki.
-
- Ekspert
Re: :D
Mam nadzieje, ze taki zapał bedzie sie utrzymywał u Ciebie przez cały tok nauki u nas Na pewno wszystko się udaNiekiepa pisze:Aha to bede musial zlozyc papiery w pierwszy dzien rozpoczecia rekrutacji bo juz nie moge sie doczekac
-
- Nowy(a)
:D
Tez mam taka nadzieje z tego co czytalem na forum i dowiadywalem sie w sekretariacie to szkola jest naprawde rewelacyjna ale to tylko teoria a jak bedzie w praktyce...to sie okaze a zapał napewno bede miał bo od dzieciństwa uwielbiałem parodiowac i wymyslac reklamy wiec mysle ze SR jest kierunkiem odpowiednim dla mnie
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Zaczyna działać
Re: czy jak wysle formularz zgloszeniowy to zarezerwuje miej
kurcze, jak od września, to trochę za późno już może być. weź ślij ten formularzNiekiepa pisze:Chcialbym sie dowiedziec czy jak wysle ten formularz zgloszeniowy to zarezerwuje sobie miejsce?Zamierzam uczyc sie dziennie od wrzesnia 2009 r na Strategii reklamy Prosze o odp
oczywiście żartowałem
ale warto tak tydzień-dwa po rozpoczęciu rekrutacji się ze szkołą skontaktować. ostatnimi czasu jest istne oblężenie, wiec lepiej zawczasu miejscówkę sobie zapewnić, mimo, że SR nie jest najbardziej obleganym kierunkiem
a w ogóle to dzwoń do sekretariatu i proś z p. Ewą lub Anitą
-
- Zaczyna działać
Re: :D
haha i o to chodziNiekiepa pisze:a przez chwile sie nabrałem dzieki za info a kiedy sie zaczyna rekrutacja ?:D
a rekrutacja to wyzej ktos ze szkoly napisal kiedy sie rozpoczyna ja tylko sluchacz, a skorom w poczcie szkoly, to juz rekrutacja mnie nie bardzo interesuje jak koty przyjdom, to som <hahaha>
zreszta i tak juz nowych nie spotkach, chyba, ze w ramach rekreacji po zakonczeniu nauki do szkoly sie przytelepie
-
- Ekspert
Re: ...
Camiart pisze:wysłałam formularz, wpłaciłam pieniądze... i moje pytanie brzmi - do kiedy mam przesłać dokumenty?
Po pierwsze /primo/
przepraszam, że tak długo czekasz na odpowiedź
Po drugie /secundo/
Dokumenty powinnaś przesłać do nas mniej więcej w siedem dni po wypełnieniu formularza na naszej stronie. W razie problemów prosimy o kontakt telefoniczny z [zawsze przyjaznym] sekretariatem WSR [022] 644 28 58