do jakiego lekarza mam się udać po zaświadczenie do szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
do jakiego lekarza mam się udać po zaświadczenie do szkoły
słuchajcie bo powtarzać nie będę, do jakiego lekarza mam się udać po zaświadczenie potrzebne do waszej szkoły do lekarza medycyny pracy czy do jakiegoś innego? Proszę o pilną odpowiedź
-
- Bywalec
Re: do jakiego lekarza mam się udać po zaświadczenie do szko
o jak sympatycznieAdi190 pisze:słuchajcie bo powtarzać nie będę
-
- Ekspert
Ja tylko tak dla pełnego uzupełnienia informacji
Zaświadczenie lekarskie powinien wystawić lekarz internista. Na pewno nie powinno być wystawione przez lekarza medycyny pracy (interniści bardzo chętnie wysyłają właśnie do nich) ponieważ WSR nie jest szkołą wyższą
BTW: Zaświadczenie może być wypisane nawet na zwykłej recepcie
Zaświadczenie lekarskie powinien wystawić lekarz internista. Na pewno nie powinno być wystawione przez lekarza medycyny pracy (interniści bardzo chętnie wysyłają właśnie do nich) ponieważ WSR nie jest szkołą wyższą
-
- Nowy(a)
..
moja lekarka jest od dzis na urlopie, o czym nie wiedzialam, a zostalam wczesniej akurat na dzis do niej zapisana bo 'milym' pania cos sie pomyliło i koniec koncow z powodu jej nieobecnosci zastapila ja inna, z tym ze jak pozniej sie okazalo [jak zobaczylam pieczatke] jest to pediatra :] czy to nie bedzie problemem?
-
- Bywalec
to prawda. przypadek z autopsjipesca pisze:Ja tylko tak dla pełnego uzupełnienia informacji
-
- Ekspert
Re: ..
cóż powinien być niby internista, ale spokojnie - jakoś przepchniemy je w tłumieaG pisze:moja lekarka jest od dzis na urlopie, o czym nie wiedzialam, a zostalam wczesniej akurat na dzis do niej zapisana bo 'milym' pania cos sie pomyliło i koniec koncow z powodu jej nieobecnosci zastapila ja inna, z tym ze jak pozniej sie okazalo [jak zobaczylam pieczatke] jest to pediatra :] czy to nie bedzie problemem?