Hobby, tylko i wylącznie. Ale jak chcesz sie nauczyc wszystkich technicznych zagadnien to bądz bardzo dociekliwa, bo nikt tu tego nie tłumaczy zbyt szczegolowo, jesli sie nie zadaje pytan.Bezia pisze:Mam pytanie.. Jeśli szliście do tej szkoły (kierunek fotografia) mieliście już jakieś pojecie o fotografii czy to tylko było wasze hobby?? Ja mam ten problem bo strasznie mnie to interesuje i chciałabym się tego nauczyć ale nie chce w wrześniu wyjść na kretynkę Pozdrawiam.
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
Warsztaty foto - podstawowe
Hej,
Czy na zaliczenie podstawowych warsztatów foto u Filipa Zwierzchowskiego trzeba koniecznie oddać zdjęcia w formacie 18x24? Byłem już w kilku punktach, ale wszyscy odsyłają mnie z kwitkiem proponując wywołanie w formacie 15x21 lub 20x30 :/
A może ewentualnie ktoś zna jakiś punkt w Warszawie gdzie można taki format bez problemu wywołać?
Pzdr
Andrzej
Czy na zaliczenie podstawowych warsztatów foto u Filipa Zwierzchowskiego trzeba koniecznie oddać zdjęcia w formacie 18x24? Byłem już w kilku punktach, ale wszyscy odsyłają mnie z kwitkiem proponując wywołanie w formacie 15x21 lub 20x30 :/
A może ewentualnie ktoś zna jakiś punkt w Warszawie gdzie można taki format bez problemu wywołać?
Pzdr
Andrzej
-
- Ekspert
Są tukaśka_87 pisze:czy są/będą wyniki z psychofizjologii gdzieś tu?
http://www.wsr.pl/ftopicp-138405.html#138405
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
Reklama Prasowa
Czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem, kiedy można spodziewać się wyników z niedzielnego (24 Maja) egzaminu z Reklamy Prasowej ?
-
- Nowy(a)
Reklama Prasowa
Czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem INFORMACJI, kiedy można spodziewać się wyników z niedzielnego (24 Maja) egzaminu z Reklamy Prasowej ?
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
Al Catraz pisze:Nie, zaliczenie z Organizacji Reklamy odbyło się na ostatnim zjezdzie, w minioną sobotę. To to co trzeba było odpowiedzieć na pytania z testu i wysłać wyniki do SWmarcin1978wawa pisze:Heja Czy ktoś wie czy zaoczniacy zdają jakiś egzamin z Organizacji Reklamy w sobotę ?? Bom się pogubił już
Pzdr.
dwa posty wcześniej już ktoś odpowiedział na to pytanie...
doko pisze:Bedziemy miec test a dokladnie (o ile dobrze zapamietalam) - egzamin teoretyczny oke wersje z lat poprzednichAnnka pisze:a ja mam pytanko w imieniu zaoczniaków... czy jest planowane jakieś zaliczenie organizacji reklamy (oke)? I jeśli tak, to jakie? Bo ostatnio nic na ten temat nie było mówione...
-
- Zadomowił(a) się
doko pisze:Przy okazji mam pytanie - czy tylko przysnilo mi sie ze na forum wisial zalozony przez Sławka wątek z opracowanymi odpowiedziami do pytan z egzaminu teoret. oke z lat ubieglych czy wątek taki jednak rzeczywiscie istnial a teraz zniknął:?:
tak, nie przyśniło Ci się to - wątek przez chwilę istniał takowy, ale równie szybko zniknął - z niewiadomych powodów...
a może i wiadomych