"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
nie, jak się dopytywałam innych - to mówili (potwierdzali tą przykrą wiadomość;(), że trzeba zapisać w różnych formatach [dla CMYKa - cdr, Ai, eps, pdf; dla RGB psd, png, jpeg (albo gif)] suuuuuper ;/ i zapisać to jeszcze w corelu i illustratorze 7 8Omarcin1978wawa pisze:Pytanie 2 DO ZAOCZNIAKÓW
CZY WYKONANIE LOGA NA IDENTYFIKACJE WIZUALNĄ , MA BYĆ WYKONANE W FORMACIE pdf I TYLKO TAKIEJ WERSJI ?
okaże się na sesji czy to nadal aktualne - czy może zmiękł i odpuści sobie Pan W. te "drobne szczegóły"
-
- Zadomowił(a) się
poprawkamegejra pisze:nie, jak się dopytywałam innych - to mówili (potwierdzali tą przykrą wiadomość;(), że trzeba zapisać w różnych formatach [dla CMYKa - cdr, Ai, eps, pdf; dla RGB psd, png, jpeg (albo gif)] suuuuuper ;/ i zapisać to jeszcze w corelu i illustratorze 7 8Omarcin1978wawa pisze:Pytanie 2 DO ZAOCZNIAKÓW
CZY WYKONANIE LOGA NA IDENTYFIKACJE WIZUALNĄ , MA BYĆ WYKONANE W FORMACIE pdf I TYLKO TAKIEJ WERSJI ?
okaże się na sesji czy to nadal aktualne - czy może zmiękł i odpuści sobie Pan W. te "drobne szczegóły"
w tych wszystkich formatach trzeba zrobić tylko - logo
resztę w pdf'ie i w dowolnym programie
(przed chwilą się dokładnie dowiedziałam)
-
- Ekspert
leelo pisze:kiedy będą wyniki prac pisemnych z etyki reklamy??
SW sprawdza Wasze prace i sukcesywnie umieszcza wyniki na forum naukowym, cierpliwości zatemjarecki74 pisze:A kiedy wyniki z reklamy prasowej z1 ??!!!!
Tego jeszcze dokładnie nie wiadomo. 06 i 07 czerwca będzie zjazd wszystkich zaoczniaków i na ten weekend zostanie ustalony osobny harmonogram (mam nadzieję, że zostanie opublikowany w najbliższy wtorek). Organizacja reklamy na pewno będzie - nie wiadomo tylko czy o godzinie 12:00Friz pisze:Czy w sesji poprawkowej, 06.06, o godz. 12.00 jest organizacja reklamy?
-
- Nowy(a)
Badania reklamy
A kiedy poznamy wyniki z badan reklamy???
Wiem- SW sukcesywnie sprawdza nasze prace:p ale plissss... wrzuccie je w miare szybko;) bo chcialabym wiedziec,czy musze przyjezdzac do wawki na niedziele... pzdr;)
Wiem- SW sukcesywnie sprawdza nasze prace:p ale plissss... wrzuccie je w miare szybko;) bo chcialabym wiedziec,czy musze przyjezdzac do wawki na niedziele... pzdr;)
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
Oczywiście, że jest ważne Gdyby tak nie było nie umieściłabym tam zielonego numerkagoncio pisze:pesca mam takie pytanko. Nie mogłem się sam zapisać na zajęcia z Technik Sprzedaży, więc poprosiłem kolegę, aby mnie zapisał. Z tego co widzę zaklepał mi miejsce 30 w III grupie. Czy to miejsce jest ważne ?
Bardzo proszę o odpowiedź.