I co?? szkółka...........jak fajnie :))) hihi
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
No kolega na wagarach nie zauwazyl ze wieje jesien od wschodu
Dla mnie pewnym zaskoczeniem byl dzisiejszy wyklad inaugurujacy w wykonaniu akurat Rafala Maciaga. Poza tym dowiedzialem sie o jednym bardzo ciekawym szkolnym pomysle ktory doslownie spadl mi z nieba
Senq szkola sie zaczela ale nie dla wszystkich. Ja to jeszcze mam wakacje i bumeluje bo jestem pazdziernikowy. Do szkoly chodze jak to mowi Mefju wylacznie w celach towarzyskich
Dla mnie pewnym zaskoczeniem byl dzisiejszy wyklad inaugurujacy w wykonaniu akurat Rafala Maciaga. Poza tym dowiedzialem sie o jednym bardzo ciekawym szkolnym pomysle ktory doslownie spadl mi z nieba
Senq szkola sie zaczela ale nie dla wszystkich. Ja to jeszcze mam wakacje i bumeluje bo jestem pazdziernikowy. Do szkoly chodze jak to mowi Mefju wylacznie w celach towarzyskich
-
- Ekspert
a ja sie ciesze , ze sie zaczela ... fajnie , ze Maciąg zrobił wykład- nawet sie nie pospałam. Pomysł n a ten miesiac dla Ii roku( wrzesniowa gr) jest fajowy i juz zaczelam myslec nad pomysłem. Równierz obiecałam sobie, że zmobilizuje sie do wyszukania sobie tematu na prace dyplomową. Nareszcie cos zaczne robic- ile można sie lenic ... wkoncu mam motywacje i zobaczymy ile ona jeszcze potrwa . Z mefju rozmawiałam ze najwczesniej to 17.09 (z pt na sob , albo z sob na niedziele) sie cos moze zorganizuje ...
-
- Zaczyna działać
czemu mowisz ze nie lubiana ? z tego co mi wiadomo ja jeszcze nie zdazylam nikogo nie polubic..chcesz wskoczyc na moja specjalizacje? twoj wybor..jaka jest twoja?czerto pisze:Wrzesniowy kociaku ja bede sie jeszcze bardziej cieszyla jak nasze zajecia beda sie pokrywaly no chyba ze wskocze na twoja specjalizacje (to ja ta nie lubiana)
-
- Początkujący(a)
Hejoooooooooo
wiecie co ja to mam pecha do facetow wczoraj poznalam na przystanku jak jechalam na grila zajebistych facetow jeden to normalnie jak go zobaczylam to szczena mi opadla a co sie okazalo hmmmm Wlosi i skaczylo sie tak ze dogadalismy sie po angielsku i na grilu posiedzialam chwile i poszlam z nimi na impreze bylo poprostu zajebiscie no i na dzisiaj umowilam sie z Migelem bo Max pojechal do Krakowa zostaja tu jeszcze tydzien i Migel chce mnie wzaisc ze soba a jak nie to koniecznie mam przyjechac do niego na wakacje ale bede za nim tesknic no ale coz takie zycie
Zyrafko nie moge sie juz doczekac wspolnej imprezki kurcze ja to Wam zazdrozcze chodzicie sobie do szkoly moich marzen no ale poczekajcie jeszcze tylko roczek
Buzia
wiecie co ja to mam pecha do facetow wczoraj poznalam na przystanku jak jechalam na grila zajebistych facetow jeden to normalnie jak go zobaczylam to szczena mi opadla a co sie okazalo hmmmm Wlosi i skaczylo sie tak ze dogadalismy sie po angielsku i na grilu posiedzialam chwile i poszlam z nimi na impreze bylo poprostu zajebiscie no i na dzisiaj umowilam sie z Migelem bo Max pojechal do Krakowa zostaja tu jeszcze tydzien i Migel chce mnie wzaisc ze soba a jak nie to koniecznie mam przyjechac do niego na wakacje ale bede za nim tesknic no ale coz takie zycie
Zyrafko nie moge sie juz doczekac wspolnej imprezki kurcze ja to Wam zazdrozcze chodzicie sobie do szkoly moich marzen no ale poczekajcie jeszcze tylko roczek
Buzia
-
- Loża WSR
Miguel z Wloch? No nie bede sie tu w tatusia bawil ale wez go lepiej sprawdz bo jeszcze Cie do Hiszpanii wywiezie albo gdzies indziej Cos sciemnia albo sie przejezyczyl. Wlosi (Hiszpanie zreszta tez) to straszne antytalencia jezykowe. Typowy przyklad Carlo narzeczony mojej siostry. Po angielsku ledwie ledwie. Nic to bo ogolnie jest molto simpatico
-
- Zaczyna działać
jesli dobrze zrozumialam to przez caly wrzesien wszystkie cztery specjalizacje maja razem zajecia. W poniedzialki, srody i piatki od godz 9 do 13 mamy techniki sprzedazy..wtorki i czwartki to juz cos innego jest, ale nie powiem ci tego bo ja tez pierwszak jestem (tylko ze z foto) i tez nie wszystko zczailam
-
- akademiareklamy.edu.pl