I co?? szkółka...........jak fajnie :))) hihi
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
Czesc kochani
Ja dopiero przyszlam mialam szkole do 19 no i poszlam sobie na basenik zeby sie zrelaksowac z Migelem widzialam sie wczoraj ostatni raz bo pojechal juz do Krakowa no i jutro juz wraca do domu! Fajnie bylo spotkac kogos z innego kraju..........
Wiecie co troszke zmeczona juz jestem ide sobie zrobic kolacyjke juz nawet wiem co budyn o smaku toffi hihi
Dobranoc kolorowych i erotycznych snow
Ja dopiero przyszlam mialam szkole do 19 no i poszlam sobie na basenik zeby sie zrelaksowac z Migelem widzialam sie wczoraj ostatni raz bo pojechal juz do Krakowa no i jutro juz wraca do domu! Fajnie bylo spotkac kogos z innego kraju..........
Wiecie co troszke zmeczona juz jestem ide sobie zrobic kolacyjke juz nawet wiem co budyn o smaku toffi hihi
Dobranoc kolorowych i erotycznych snow
-
- Loża WSR
A ja jutro robie polki. To znaczy nie osobiscie. Stolarz juz je zrobil jutro przyjdzie ponawierca dziury na katowniki i umocuje. Jeszcze ma mi tylko zrobic stolik taki na chromowanych nozkach. I to ma byc final, bo wykladzinke mam juz jak sie patrzy. Zostaly juz tylko takie pierdolki i gadzety do uzupelnienia i bedzie piknie. Tych polek to naprawde nie moge sie doczekac bo nie wiem juz gdzie trzymac te papierzyska, ciuchy i ksiazki. I tak juz sporo rzeczy naoddawalem a jeszcze zostalo. Coz nie mieszcza sie w nowych mebelkach. Teraz mam przynajmniej luzniej na balkonie po tym jak sasiadom oddalem dywan.
PS. Zostalo mi jeszcze kilka klawiatur i myszek takze jesli ktos z forum bardzo takiego niedeficytowego sprzeta potrzebuje to sluze pomoca. Modele co prawda wykazuja sie PRLowska stylistyka ale swoje funkcje spelniaja
PS. Zostalo mi jeszcze kilka klawiatur i myszek takze jesli ktos z forum bardzo takiego niedeficytowego sprzeta potrzebuje to sluze pomoca. Modele co prawda wykazuja sie PRLowska stylistyka ale swoje funkcje spelniaja
-
- Początkujący(a)
Hejo misie
A ja sobie wlasnie wrocilam do domku! Bylam w szkolce a potem w orientalnej na pysznym obiadku bo mamusia zadzwonila ze jedzie do babci i obiadu nie ma no ale to nawet lepiej Teraz sobie popijam mrozona kawke i odpoczywam no i czekam az moj skarb skaczy grac mecz i przyjedzie i wreszcie sie bede mogla do kogos przytulic
no a co u Was??
A ja sobie wlasnie wrocilam do domku! Bylam w szkolce a potem w orientalnej na pysznym obiadku bo mamusia zadzwonila ze jedzie do babci i obiadu nie ma no ale to nawet lepiej Teraz sobie popijam mrozona kawke i odpoczywam no i czekam az moj skarb skaczy grac mecz i przyjedzie i wreszcie sie bede mogla do kogos przytulic
no a co u Was??
-
- Loża WSR
No ja wlasnie mecz bede ogladal. Teraz popijam sobie soczka z guarana i przegladam Pressa. Poza tym od czasu do czasu z bratem smigam po miescie. Kupil sobie wreszcie chlopak woz (po 2 latach od prawka). Stara mazda ale w calkiem dobrym stanie. Trzeba zalatwic kupe dupereli typu rejestracja, karta parkingowa, parking, warsztat. No a jutro bede go wdrazal do pracy biurkowej bo musi troche kaski na paliwko zarobic
-
- Ekspert
a ja dzisiasj po szkólce widzialam sie ze starym znajomym , ktorego 2 albo 3 latqa nie widzialam. Sziedziel;ismy na bankowym w knajpce i saczylismy po growarze. Ale sie kupel zmienił normalnie.
Poza tym to teraz siedze i robie mase rzeczy na raz- otorz przebywam sobie obecnie na forum , miedzy czasie robie zaczynam robic swoja stronke internetową na potrzeby szkoły, sprzatam momentami burdel w moim pokoju i zajmuje sie szczurkiem, ktory wlasnie łazi mi po szyji. Do tego dziubam po trochu obiadek i pilnuje mlodszej siostry bo tylko my w domu obecnie jestesmy ...
Acha- egzamin prtaktyczny na prawojazdy mam 7 pazdziernika :]
Poza tym to teraz siedze i robie mase rzeczy na raz- otorz przebywam sobie obecnie na forum , miedzy czasie robie zaczynam robic swoja stronke internetową na potrzeby szkoły, sprzatam momentami burdel w moim pokoju i zajmuje sie szczurkiem, ktory wlasnie łazi mi po szyji. Do tego dziubam po trochu obiadek i pilnuje mlodszej siostry bo tylko my w domu obecnie jestesmy ...
Acha- egzamin prtaktyczny na prawojazdy mam 7 pazdziernika :]
-
- Początkujący(a)