z czego mam sie cieszyc z tego ze kazdy woła na mnie dziewczynko??OSHka pisze:To tylko się cieszyć I zazdrościćmonia454 pisze:Jak sie. spotkamy to ocenisz mnie pewnie na 13;p ale mam 19 jeszcze moge mówić ile mam lat;p a ty??
Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
Monia ja po ogolniaku u fryzjera pomagam siostrze a przy okazji sobie dorabiam;p trzeba jakos w zyciu sobie radzic;p
Kurde pare godzin mnie nie bylo i juz 13stron sie zrobilo, (boze ja tworze.)
Co do spotkania dobra to mamy juz ustalone ze 13wrzesnia co do tego to moze zrobmy tak ze kupimy piwo pojdziemy np nad wisle wypijem pogadamy i przy okazji mozna tam porobic super fotki.(wiecie ja to 100% warszawianka;p) ale do tego czasu w sumie mamy jeszcze ponad miesiac wiec zmienimy zdanie pewnie jeszcze z pare razy....
Kurde pare godzin mnie nie bylo i juz 13stron sie zrobilo, (boze ja tworze.)
Co do spotkania dobra to mamy juz ustalone ze 13wrzesnia co do tego to moze zrobmy tak ze kupimy piwo pojdziemy np nad wisle wypijem pogadamy i przy okazji mozna tam porobic super fotki.(wiecie ja to 100% warszawianka;p) ale do tego czasu w sumie mamy jeszcze ponad miesiac wiec zmienimy zdanie pewnie jeszcze z pare razy....
-
- Początkujący(a)
No szkoda bo widzę, że mamy podobne gusta muzyczne.7thSon pisze:Eh, a mogłem iść na foto, nie na grafikę ;p Bo u Was to fajnie, już się integrujecie, a u nas pustki;p
Co do spotkania to do września duuuużo czasu jeszcze więc szczegółów nie ma co ustalać. Wiem jedno - przyjdę z komandosem. Kaśka!, piszesz się na zielonego komandosa?
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
Fajny duet wariat i mafia albo mafia i mafia;pkarmak pisze:Widzę kolego, że jesteś z Pruszkowa. Ja jestem z Wołomina. Wiesz co to oznacza?Hrrabia pisze:kurcze, wystarczy pol dnia tu nie zagladac a juz tyle stron, szybcy jestescie cholera musze sie jak najszybciej zapisac, ale teraz wyjezdzam, mam nadzieje ze za ok 2 tyogdnie beda jeszcze miejsca!