Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zaczyna działać
Ja dziś nawet nic nie sprzątam, objadłem się, wyspałem, poczytałem i zaraz na rolki się trochę dotlenić a wieczorem impreza choć w sumie jeszcze się nie zdecydowałem czy idę, może ktoś na piwo wieczorem?
Kasiu musisz sobie do pracy skombinować coś wciągającego, tak żeby Ci czas zajmowało, albo podziałać na kurniku w literaki czy coś możemy zorganizować jakiś turniej forumowy ;P
No i mamy 1 termin zjazdów
pierwszy: 12/13 września 2009 r.
drugi: 19/20 września 2009 r.
09:00 - 15:00
dadzą Nam pospać yeh trzeba jakiś zeszyt kupić... może gratis dostanę tornister z takimi cool odblaskami ;P
a w niedzielę planuję być ja wiem wiem, jęk zawodu ale no jakiś musicie przeżyć
Kasiu musisz sobie do pracy skombinować coś wciągającego, tak żeby Ci czas zajmowało, albo podziałać na kurniku w literaki czy coś możemy zorganizować jakiś turniej forumowy ;P
dadzą Nam pospać yeh trzeba jakiś zeszyt kupić... może gratis dostanę tornister z takimi cool odblaskami ;P
-
- Zadomowił(a) się
Avallar pisze:Ja dziś nawet nic nie sprzątam, objadłem się, wyspałem, poczytałem i zaraz na rolki się trochę dotlenić a wieczorem impreza choć w sumie jeszcze się nie zdecydowałem czy idę, może ktoś na piwo wieczorem?
w kalamburyyyyyyyyy ;d;d;d
-
- Zadomowił(a) się
Wlasnie przed chwila skonczylam grac w kulki jakies...;P Nawet nie zuwazylam, jak mi ostatnia godzina minela. ;d
Literakow nie lubie, bo jestem w tym strasznie slaba. Wszyscy ukladaja jakies proste slowa, a ja kombinuje, kombinuje...I wykombinowac nie moge. ;P
Kalambury, albo chinol!
Warcaby tez lubie...
I za 10 min wychodze z pracy, łahaha. Nawet nie wiecie, jak wielka jest moja radosc. ;P
Literakow nie lubie, bo jestem w tym strasznie slaba. Wszyscy ukladaja jakies proste slowa, a ja kombinuje, kombinuje...I wykombinowac nie moge. ;P
Kalambury, albo chinol!
Warcaby tez lubie...
I za 10 min wychodze z pracy, łahaha. Nawet nie wiecie, jak wielka jest moja radosc. ;P