Mydło & powidło {wątek w trakcie porządkowania}
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Dziękuję Ewo bardzo za wypisanie dokumentów. Rozumiem, że nie mam możliwości upoważnienia Ciebie lub Eweliny do "zaopiekowania się" świadectwem i przejścia 20 - 25 kroków w drodze do toalety lub sekretariatu (przykładowo) i przełożenia dokumentu z jednego segregatora do drugiego?
Tak czy siak zobaczymy się w październiku, więc zobaczysz jaki wypoczęty będę. ;D
Jak nie, to się jutro na rowerze przejadę...
Tak czy siak zobaczymy się w październiku, więc zobaczysz jaki wypoczęty będę. ;D
Jak nie, to się jutro na rowerze przejadę...
-
- Ekspert
a proszę Ciebie bardzoArtur0 pisze:Dziękuję Ewo bardzo za wypisanie dokumentów.
Niestety nie - odpowiedź zawarłam w kilku postach wyżejArtur0 pisze:Rozumiem, że nie mam możliwości upoważnienia Ciebie lub Eweliny do "zaopiekowania się" świadectwem i przejścia 20 - 25 kroków w drodze do toalety lub sekretariatu (przykładowo) i przełożenia dokumentu z jednego segregatora do drugiego?
No ja myślę! Studenciaku!Artur0 pisze:Tak czy siak zobaczymy się w październiku, więc zobaczysz jaki wypoczęty będę. ;D
a widzisz? Mówiłam, że lubisz wycieczki po WarszawieArtur0 pisze:Jak nie, to się jutro na rowerze przejadę...
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Noo, to niezła imprezka była Widzę, że planujesz rozpocząć studia w wyśmienitym humorze, oby tak dalejMartusia B pisze:tak, tak.. przyszły tydzień naszczęście wolniejszy.. a właśnie wróciłam z ambasady (kelnerowanie) 1000 osób.. bleee..
a wyjazd konno-fotograficzno-relaksacyjny jeszcze planuję przed rozpoczęciem nauki
-
- Loża WSR
no dobra, skoro nabor trwa, to ja i Siz, my sie chcemy zapisać. ale żadne z nas nie bedzie brało urlopu z tego tytułu. skoro zapisują się zaoczni to niech i zapisy będą też w zaocznych terminach. Ew. prosze na maila iduna@interia.pl formularze i info jak to zrobic zeby nie stawiac sie w godzinach 9:30 - 16:30. mozemy przyjechac w sobote albo w dzien powszedni po 19. czy ktoś nas obsluzy?:)
-
- Ekspert
Byłam w dwie soboty, ale zainteresowanie o dziwo było większe na pracującym tygodniu Rozwiązanie podsyłam na @Magdusia pisze:no dobra, skoro nabor trwa, to ja i Siz, my sie chcemy zapisać. ale żadne z nas nie bedzie brało urlopu z tego tytułu. skoro zapisują się zaoczni to niech i zapisy będą też w zaocznych terminach. Ew. prosze na maila iduna@interia.pl formularze i info jak to zrobic zeby nie stawiac sie w godzinach 9:30 - 16:30. mozemy przyjechac w sobote albo w dzien powszedni po 19. czy ktoś nas obsluzy?:)