"Pytajnik" ARCHIWUM

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
bla.
Nowy(a)

Post autor: bla. » 22 wrz (wt) 2009, 11:10:02

chciałabym się dowiedzieć czy na forum pojawią się wyniki egzaminu z warsztatów negocjacyjnych grup zaocznych ?

OSHka
Ekspert
Ekspert

Re: forum naukowe

Post autor: OSHka » 22 wrz (wt) 2009, 11:52:54

wepritz pisze:cześć wszystkim;)
no dobra, przyznano mi dostęp do forum naukowego, i co teraz?
w sensie po co ja to zrobiłem? ;) i gdzie są jakieś zasoby czy coś?
Forum naukowe zawiera wiele informacji (wyniki, materiały), z których korzystać mogą jedynie osoby, które taki dostęp otrzymały. W czasie sesji jest to wręcz niezbędne, a zatem cierpliwości :)

pesca
Ekspert
Ekspert

Re: forum naukowe

Post autor: pesca » 22 wrz (wt) 2009, 12:11:12

wepritz pisze:cześć wszystkim;)
no dobra, przyznano mi dostęp do forum naukowego, i co teraz?
w sensie po co ja to zrobiłem? ;) i gdzie są jakieś zasoby czy coś?
Pod nazwą Forum naukowe kryje się grupa for dostępnych tylko i wyłącznie dla Słuchaczy i absolwentów WSR. Nie mając dostępu do niego
po pierwsze nie miałbyś dostępu do zawartości tego topiku

http://www.szkolareklamy.pl/forum-2.html

czyli do materiałów z zajęć, czy wykonywania prac zaliczeniowych z niektórych przedmiotów,

po drugie - nie mógłbyś sprawdzać swoich ocen w sesji egzaminacyjnej (bo umieszczane są również na forum naukowym)

ale przede wszystkim nie mógłbyś zapisać się na zajęcia dodatkowe, bo następujące forum:

http://www.szkolareklamy.pl/forum-32.html

nie byłoby dla Ciebie widoczne :D

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 22 wrz (wt) 2009, 12:18:58

bla. pisze:chciałabym się dowiedzieć czy na forum pojawią się wyniki egzaminu z warsztatów negocjacyjnych grup zaocznych ?
Pojawią się pojawią (jak tylko bezmyślna pesca nauczy się zapisywać na komputerze pliki z wynikami):oops:, czyli pewnie dzisiaj :D

WYNIKI EGZAMINU Z WARSZTATÓW NEGOCJACYJNYCH znajdziecie tutaj:

http://www.wsr.pl/ftopicp-142818.html#142818
Ostatnio zmieniony 23 wrz (śr) 2009, 00:33:28 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.

KejtStachura
Nowy(a)

Post autor: KejtStachura » 22 wrz (wt) 2009, 16:05:37

Mam pytanie: ile należy czekać na przyznanie uprawnień do forum naukowego? chciałabym się zapisać na zajęcia dodatkowe ,a póki co średnio u mnie z dostępem do internetu. Poza tym chciałabym się dowiedzieć, czy jeśli zapisywałam się do szkoły "na żywo" to czy muszę wypełniać formularz internetowy (bo wiem że list motywacyjny trzeba napisać) i czy jest to odpowiednik CV (mila Pani w sekretariacie powiedziała, że muszę zdać CV i tenże list, z góry dziękuje za odpowiedź! :)

maczetka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: maczetka » 22 wrz (wt) 2009, 16:54:19

kochani! a teraz mi prosze wytłumaczcie jak krowie na rowie, na czym polegają te internetowe zapisy (troche techniki i się człowiek gubi) . załóżmy , że plan mam juz ułozony (SGII zaoczne) i co dalej ?? tylko błagam :) tłumaczcie po najprostrzej linii.

maczetka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: maczetka » 22 wrz (wt) 2009, 17:05:43

maczetka pisze:kochani! a teraz mi prosze wytłumaczcie jak krowie na rowie, na czym polegają te internetowe zapisy (troche techniki i się człowiek gubi) . załóżmy , że plan mam juz ułozony (SGII zaoczne) i co dalej ?? tylko błagam :) tłumaczcie po najprostrzej linii.
hehe ok narazie znalazłam ze beda sie te zapisy odbywać od 29 września. Super, ale gdzie mam sie zapisać, żeby nagle sie nie okazało , że nie ma dla mnie-biednej sierotki miejsca ? :(

bla.
Nowy(a)

Post autor: bla. » 22 wrz (wt) 2009, 17:24:02

maczetka pisze:
maczetka pisze:kochani! a teraz mi prosze wytłumaczcie jak krowie na rowie, na czym polegają te internetowe zapisy (troche techniki i się człowiek gubi) . załóżmy , że plan mam juz ułozony (SGII zaoczne) i co dalej ?? tylko błagam :) tłumaczcie po najprostrzej linii.
hehe ok narazie znalazłam ze beda sie te zapisy odbywać od 29 września. Super, ale gdzie mam sie zapisać, żeby nagle sie nie okazało , że nie ma dla mnie-biednej sierotki miejsca ? :(
tylko dla słuchaczy wsr ->> sg i foto (sobota 2009/2010) kiedy wejdziesz tam 29 o 12 każdy przedmiot będzie miał swój własny temat, wchodzisz sobie w wątek przedmiotu na który chcesz się zapisać i wpisujesz swoje imię i nazwisko (albo inicjały jak się bardzo wstydzisz ;)) i numer indeksu. i jesteś zapisana :) potem musisz jeszcze tylko przyjść na te zajęcia, ale to chyba jest mniej skomplikowane :)

keetka
Nowy(a)

Post autor: keetka » 22 wrz (wt) 2009, 17:37:23

a ja chcialabym wiedziec czy warsztaty rysunkowe dla grup sg (zaoczne), sobotnie, 1 rok sa obowiazkowe?
drugie pytanie - zajecia niedzielne, ktore sa obowiazkowe i podzielone na grupy A, B I C - czy uczniowie sa przyposani odgornie do danych grup czy rowniez moga sobie wybierac grupe?
Pozdrawiam :)

maczetka
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: maczetka » 22 wrz (wt) 2009, 21:15:07

o ile wiem to rysunek musisz zaliczyc w ciągu dwóch lat. niekoniecznie na pierwszym roku, ale uwierz mi :) ja sie ciesze ze nie odkładałam :)

moją odpowiedz traktuj z przymrózeniem oka bo byłam rok na urlopie i wiele sie mogło zmienic

keetka
Nowy(a)

Post autor: keetka » 22 wrz (wt) 2009, 21:35:21

dziekuje za odpowiedz, ale musze byc pewna, bo to przedmiot, ktory wywoluje we mnie najwieksze frustracje :/

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 22 wrz (wt) 2009, 22:47:30

KejtStachura pisze:Mam pytanie: ile należy czekać na przyznanie uprawnień do forum naukowego? chciałabym się zapisać na zajęcia dodatkowe ,a póki co średnio u mnie z dostępem do internetu. Poza tym chciałabym się dowiedzieć, czy jeśli zapisywałam się do szkoły "na żywo" to czy muszę wypełniać formularz internetowy (bo wiem że list motywacyjny trzeba napisać) i czy jest to odpowiednik CV (mila Pani w sekretariacie powiedziała, że muszę zdać CV i tenże list, z góry dziękuje za odpowiedź! :)
Dostęp był przyznawany jednorazowo wszystkim osobom z grup (najpierw wrześniowych) październikowych zaocznych w poniedziałek. Osoby, które zgłosiły się później dostęp jest udzielany w miarę na bieżąco jednak na pewno nie trzeba będzie czekać dłużej jak 12h.

Odnośnie listu motywacyjnego i CV to faktycznie są to dokumenty wymagane przy rekrutacji i należy je do nas jak najszybciej dostarczyć (można sobie sprawę ułatwić i wypełnić formularz, który jest u nas na stronie internetowej, który dokładnie jest tego odpowiednikiem :D)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 22 wrz (wt) 2009, 22:52:44

Oj faktycznie zapomniałam Ci wspomnieć, że zasady u nas się zmieniły jak byłaś na urlopie (moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina ;), ale już szybciutko Ci tłumaczę cobyś nie była w tyle :)

Teraz, żeby uniknąć tłumu ludzi czatującego w salach na pierwszych zajęciach, aby za wszelką cenę dostać się na dane zajęcia zapisujecie się internetowo. Jak już zapewne zauważyłaś pod forum naukowym znjaduje się nowe forum - SG i FOTO 2009/2010 to właśnie na nim będą umieszczone listy zapisów (poszczególne tematy na dane zajęcia) w których należy umieścić swoje dane aby wpisać sie na listę. Potem przyjeżdżasz na zjazd i już dokładnie wiesz na które zajęcia się dostałaś a na które niestety nie. Zapoznaj się z regulaminem zapisów (znajdziesz go właśnie na tym forum, albo w niezbędniku) a jak będziesz miałajakieś jeszcze pytania to dawaj znać :)

W kwestii warsztatów rysunkowych również sprawa się pozmieniała - od zeszłego roku nie są one już obowiązkowe dla słuchaczy. W Twoim przypadku (stety albo niestety) są one jeszcze obowiązkowe, ponieważ zaczęłaś się u nas uczyć jeszcze w 'starym' systemie.

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 22 wrz (wt) 2009, 22:58:02

keetka pisze:a ja chcialabym wiedziec czy warsztaty rysunkowe dla grup sg (zaoczne), sobotnie, 1 rok sa obowiazkowe?
drugie pytanie - zajecia niedzielne, ktore sa obowiazkowe i podzielone na grupy A, B I C - czy uczniowie sa przyposani odgornie do danych grup czy rowniez moga sobie wybierac grupe?
Pozdrawiam :)
Sobotnie zajęcia (poza promocją) nie są obowiązkowe! W tym również warsztaty rysunkowe!!! (więc jak nie chcesz to nie musisz się na nie zapisywać :) (choć jako specjalizacja SG na pewno byłoby to wskazane).

Odnośnie zajęć niedzielnych, to zostaliście podzieleni na grupy na pierwszym spotkaniu specjalizacyjnym (na rozpoczęciu roku szkolnego), jeżeli nie byłaś na nim obecna to na pierwszym zjeździe w niedzielę o godzinie 10:15 zgłaszasz się do Pani Marii Orzewskiej, która będzie miała zajęcia w sali numer 8, jeżeli byłaś obecna a mimo to nie wiesz do której grupy zostałaś przydzielona, to musisz jeszcze chwilkę poczekać, ponieważ (może jeszcze dzisiaj) umieszczę Wam ten podział na stronie :) [jak nie dzisiaj to jutro napewno ;)]

maland
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: maland » 23 wrz (śr) 2009, 07:33:25

Pesca, to jak z tymi wynikami z technik sprzedazy? Nie zapomnialas o nas?
Widze ze negocjacje juz sa umieszczone.
Czekamy :)

Zablokowany