"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
no to ladnie sie spisuja..
najpierw mialy byc folie z pewnego wykladu na maila -> w koncu ich nie dostalismy
potem mialy byc pytania tylko z wykladow -> byly tez te tylko z folii
teraz sie ociagaja ze sprawdzeniem
oby tylko zaliczyc
btw. nadal nie wiem jaki byl system punktacji - tzn czy przy zadaniu z kilkoma odpowiedziami prawidlowymi, jesli ktos zaznaczyl tylko jedna odpowiedz prawidlowa, to sa punkty czastkowe czy zadania sa punktowane 0/1 ?
najpierw mialy byc folie z pewnego wykladu na maila -> w koncu ich nie dostalismy
potem mialy byc pytania tylko z wykladow -> byly tez te tylko z folii
teraz sie ociagaja ze sprawdzeniem
oby tylko zaliczyc
btw. nadal nie wiem jaki byl system punktacji - tzn czy przy zadaniu z kilkoma odpowiedziami prawidlowymi, jesli ktos zaznaczyl tylko jedna odpowiedz prawidlowa, to sa punkty czastkowe czy zadania sa punktowane 0/1 ?
-
- Ekspert
-
- Zaczyna działać
ja rysunki mam juz z głowy hehe ;P zaliczyłam na pierwszym roku. odpowiadałam tylko kolezance. a mam jeszcze jedno pytanko. mianowicie. czy fotolab jest obowiązkowy ? i czy zamiast na warsztaty fotograficzne moge sie zapisać na fotolab ?pesca pisze:
W kwestii warsztatów rysunkowych również sprawa się pozmieniała - od zeszłego roku nie są one już obowiązkowe dla słuchaczy. W Twoim przypadku (stety albo niestety) są one jeszcze obowiązkowe, ponieważ zaczęłaś się u nas uczyć jeszcze w 'starym' systemie.
-
- Ekspert
No niestety ciemnia to ciemnia w warsztaty foto to warsztaty foto - Ty musisz zaliczyć warsztaty a ciemnię proponujemy dla przyjemnościmaczetka pisze:ja rysunki mam juz z głowy hehe ;P zaliczyłam na pierwszym roku. odpowiadałam tylko kolezance. a mam jeszcze jedno pytanko. mianowicie. czy fotolab jest obowiązkowy ? i czy zamiast na warsztaty fotograficzne moge sie zapisać na fotolab ?pesca pisze:
W kwestii warsztatów rysunkowych również sprawa się pozmieniała - od zeszłego roku nie są one już obowiązkowe dla słuchaczy. W Twoim przypadku (stety albo niestety) są one jeszcze obowiązkowe, ponieważ zaczęłaś się u nas uczyć jeszcze w 'starym' systemie.
-
- Nowy(a)
Bardzo proszę dobrzy ludzie
Tylko się nie denerwujcie
Pesca cały dzień tkwi w budzie
Więc jej trochę powspółczujcie,
Bo chodź wykładowcy mili
I pisałem test w niedziele
To go jeszcze nie sprawdzili
Tyle powiem przyjaciele
Jak nie zdałeś drogi Maland
Twardy jesteś więc przeżyjesz,
Lecz jak zdałeś wtedy w weekend
Z kolegami się napijesz
Tylko się nie denerwujcie
Pesca cały dzień tkwi w budzie
Więc jej trochę powspółczujcie,
Bo chodź wykładowcy mili
I pisałem test w niedziele
To go jeszcze nie sprawdzili
Tyle powiem przyjaciele
Jak nie zdałeś drogi Maland
Twardy jesteś więc przeżyjesz,
Lecz jak zdałeś wtedy w weekend
Z kolegami się napijesz
-
- Ekspert
Ja nie raper nie poeta
więc przepraszam wszystkich wraz
za te rymy jak kaleka
które 'umilają' czas
wszak w obecnej sytuacji
kiedy odpowiedzieć trza
nie mam innych informacji
poza tymi które znam:
pesca nie tkwi w szkole wiecznie
wszak zajęcia inne ma
na wyniki czeka tęsknie
coby je umieścić Wam
Wykładowcy dobrzy ludzie
w pracy siedzą cały dzień
więc wyników nie podali,
minął już kolejny dzień...
Jak wyniki się pokażą
to wklepiemy dzielnie je
coby wszyscy czekający
nie musieli napić się
Termimatos jak wynika
w pracy dzisiaj nudzi się,
koniec tego pytajnika
znikam dalej lenić się
więc przepraszam wszystkich wraz
za te rymy jak kaleka
które 'umilają' czas
wszak w obecnej sytuacji
kiedy odpowiedzieć trza
nie mam innych informacji
poza tymi które znam:
pesca nie tkwi w szkole wiecznie
wszak zajęcia inne ma
na wyniki czeka tęsknie
coby je umieścić Wam
Wykładowcy dobrzy ludzie
w pracy siedzą cały dzień
więc wyników nie podali,
minął już kolejny dzień...
Jak wyniki się pokażą
to wklepiemy dzielnie je
coby wszyscy czekający
nie musieli napić się
Termimatos jak wynika
w pracy dzisiaj nudzi się,
koniec tego pytajnika
znikam dalej lenić się
-
- Zaczyna działać
hehe niezłe rymy. teraz kto jest uzdolniony muzycznie niech wymyśli podkład i hicior gotowy hymn sekretariatu
a wracając do tematu to ja skończyłam fotografię, ale indeks i cała reszta papierów w szkole w Krakowie bo nie odebrałam jeszcze, wstyd wiec pewnie mi nikt na piękne oczy nie przepisze oceny. szkoda bo godzinami pięknie mi się zgrywa fotolab a nie warsztaty. ale jakoś dam rade.
z Twojej odpowiedzi Pesco wynika ze mimo zapisów na zajęcia w necie jest możliwość nie dostania się na nie >? ło matko! od czego to zależy? kto pierwszy ten lepszy czy szczęście głupiego ? jak to pierwsze to będę czatować 29 września od 6 rano i czekać na tą dwunastą hehehe
a wracając do tematu to ja skończyłam fotografię, ale indeks i cała reszta papierów w szkole w Krakowie bo nie odebrałam jeszcze, wstyd wiec pewnie mi nikt na piękne oczy nie przepisze oceny. szkoda bo godzinami pięknie mi się zgrywa fotolab a nie warsztaty. ale jakoś dam rade.
z Twojej odpowiedzi Pesco wynika ze mimo zapisów na zajęcia w necie jest możliwość nie dostania się na nie >? ło matko! od czego to zależy? kto pierwszy ten lepszy czy szczęście głupiego ? jak to pierwsze to będę czatować 29 września od 6 rano i czekać na tą dwunastą hehehe
-
- Ekspert
dzejdzej pisze:8O wow xD
maland pisze:Pesca SZACUN!!!
8O
7thSon pisze:Nowe talenty się odkrywają widzę na tym forum
Pesca, może od teraz każdy Twój post będzie tak wyglądał, hm?;>
maczetka pisze:hehe niezłe rymy. teraz kto jest uzdolniony muzycznie niech wymyśli podkład i hicior gotowy hymn sekretariatu
Pytań masa za dnia w nocy
Rymem nie chcę nieść pomocy
myśleć trzeba szybko przecież
a rym czasem się tak wlecze
Talent mój to rzecz wątpliwa
Choć czasami go używam
Przede wszystkim wśród młodzieży
Która mówi, pyta, jęczy
Dzięki wielkie, Moi Drodzy
Za pochwały i podziwy
Wszak ja skromna jest osoba
Którą to nadmiernie peszy
Koniec już tych dyrdymałów
Koniec rymów częstochowskich
Czas do pracy wracać trzeba
Bo dzień kończy się radosny
Ostatnio zmieniony 23 wrz (śr) 2009, 22:19:08 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
Przy zapisach obowiązuje zasada - Kto pierwszy ten lepsiejszy więc radzę ustawić się na koczowanie przed kompem od tej 6:00 ranomaczetka pisze:z Twojej odpowiedzi pesco wynika ze mimo zapisów na zajęcia w necie jest możliwość nie dostania się na nie >? ło matko! od czego to zależy? kto pierwszy ten lepszy czy szczęście głupiego ? jak to pierwsze to będę czatować 29 września od 6 rano i czekać na tą dwunastą hehehe
Ostatnio zmieniony 23 wrz (śr) 2009, 22:20:07 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.