Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Dostep do forum naukowego
Mam problem z dostepem do forum naukowego, wyswietla mie sie informacja, ze nie mam uprawnien,a jestem zalogowany. Co mam w takiej sytuacji zrobic? poz.
-
- Loża WSR
albo napisz na maila:
waczko@szkolareklamy.pl waczko@szkolareklamy.pl waczko@szkolareklamy.pl waczko@szkolareklamy.pl
i podaj kilka intymnych szczegolow o swojej osobie
... typu imie nazwisko specjalizacja rok pozniej zdaje sie dostajesz pytanie sprawdzajace i jak przejdziesz ten test pomyslnie powinienes miec dostep. Tak to wyglada przynajmniej w teorii. Sprobuj powinno byc szybciej niz przed zjazdem.
waczko@szkolareklamy.pl waczko@szkolareklamy.pl waczko@szkolareklamy.pl waczko@szkolareklamy.pl
i podaj kilka intymnych szczegolow o swojej osobie
... typu imie nazwisko specjalizacja rok pozniej zdaje sie dostajesz pytanie sprawdzajace i jak przejdziesz ten test pomyslnie powinienes miec dostep. Tak to wyglada przynajmniej w teorii. Sprobuj powinno byc szybciej niz przed zjazdem.
-
- Loża WSR
Szuflad dzis Ci z aw nastepne kolezanki narailismy. Tym razem zaoczne. Takze jak to mowia w reklamie (Ford) "oczekuj wiecej". Zaraz zaczna bombardowac Twoja skrzynke
PS. Uwaga pisza szyfrem. Wiec jak Ci napisza 2PZSG czy PZSR1 itp to otwierasz ksiazke kodow i juz wszystko jasne co ktora ma do Ciebie
PS. Uwaga pisza szyfrem. Wiec jak Ci napisza 2PZSG czy PZSR1 itp to otwierasz ksiazke kodow i juz wszystko jasne co ktora ma do Ciebie