"Pytajnik" ARCHIWUM

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
JwSwietocho_1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: JwSwietocho_1 » 03 paź (sob) 2009, 07:36:17

I jakby coś, to zwalniam miejsce na 3D maxie - proszę mnie wypisać. Póki co zostanę przy grafice 2D.

dzejdzej
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: dzejdzej » 03 paź (sob) 2009, 12:12:31

czy ktokolwiek w ogole czytał regulamin zapisów? -_-

jest dokładnie napisane ,że wypisuje my sie z zajeć za pomocą napisania posta w temacie , w którym się zapisywalismy/
Post o tręsci :
REZYGNACJA - imie, nazwisko, grupa (np SG I)

Smierc*
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Smierc* » 03 paź (sob) 2009, 12:17:37

lub nie przyjscie na pierwsze zajecia :P

dzejdzej
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: dzejdzej » 03 paź (sob) 2009, 12:21:43

no właśnie ;]
tylko, że tu jest haczyk;p

bo jesli się ktośzapisze na zajęcia i się nie wypisze z nich w necie a wt ym czasie zapisze się na inne w tym samym czasie (mysląc , że jak nie przyjdzie na te pierwsze to go wykreślą) to w tym przypadku nie będzie na żadnych..

Bo nie można zapisywać się na kilka zajęć o tej samej porze ;]
więc nie przyjście w tym wypadku nie wystarczy. :P

nathka
Nowy(a)

Post autor: nathka » 03 paź (sob) 2009, 14:35:33

A ja mam takie pytanie... Rozumiem, że zapisy na zajęcia odbywają się "kto pierwszy, ten lepszy"? Czyli jak miejsc na danym przedmiocie jest 35, a moje zgłoszenie jest np. 36 postem to znaczy, że już się nie dopchałam? Bo nie wiem, czy mam czekać, aż się może coś zwolni, czy zapisać się na inne zajęcia od razu? Żeby potem nie było, że zapisałam się na inne, a tu nagle mnie przyjęli do grupy...
A akurat nie zdążyłam się dopisać na Photoshopa u P. Szulca... i to trochę mnie martwi, bo w takim razie chciałabym sobie wziąć jeszcze jeden, inny informatyczny przedmiot...Albo spróbować na zaawansowanym, bo tam jeszcze miejsca są.

marty
Nowy(a)

Post autor: marty » 03 paź (sob) 2009, 19:57:33

Czy jeżeli nie dostałam się na Hiszpański a jestem na 1 roku czy mogę w drugim zacząć nauke? co mam zrobić w tym wypadku? na omawianiu planu było mówione o jakiś indywidualnych zajeciach z angielskiego ale natłok informacji nie pozwolił mi na szybkie ułożenie tego w mojej głowie więc byłabym niezmiernie wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł :)

barrakuz
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: barrakuz » 03 paź (sob) 2009, 20:56:51

no dobra, ja zapisałam się na dwa przedmioty w tej samej godzinie, ale nie zdąrzyłam się wypisać z jednego, choć chciałam,
uprzedziłam też osobę pierwszą na liście rezerwowej że mnie nie bedzie, i może przyjść i się zapisać.
i co teraz.. w tym samym czasie bylam na innych zajęciach, a na tamtych dalej widnieję, choć mnie nie było?
dajcie znać co robić, czy zgłaszać to w sekretariacie.

JwSwietocho_1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: JwSwietocho_1 » 03 paź (sob) 2009, 22:04:14

dzejdzej pisze:czy ktokolwiek w ogole czytał regulamin zapisów? -_-

jest dokładnie napisane ,że wypisuje my sie z zajeć za pomocą napisania posta w temacie , w którym się zapisywalismy/
Post o tręsci :
REZYGNACJA - imie, nazwisko, grupa (np SG I)
Napisałbym posta, gdyby temat nie był już zamknięty.

bala
Nowy(a)

Post autor: bala » 04 paź (ndz) 2009, 16:00:42

em. pytanie mam. w związku z moim pobytem w szpitalu byłam tylko na inauguracji i na teście z angielskiego. a potem już nie miałam możliwości bo dopiero wyszłam O_o. jestem w grupie zaocznej foto. czy mogę się zapisać teraz na jeszcze jakieś zajęcia? bardzo mi zależy.

Avallar
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Avallar » 05 paź (pn) 2009, 12:21:22

Mam dwie sprawy :) pierwsza to właściwie przypomnienie :P wczoraj rozmawiałem ze Sławkiem i się ze mną zgodził, by umieścić jak najszybciej informacje - choćby wstępną, na temat wyjazdu plenerowego zaocznych.
Wiadomo jak to jest, ludzie robią sobie plany, to jest jednak jakiś koszt który trzeba wkalkulować w budżet, ogarnąć sprawy pracy tudzież rodziny.
Przytłaczająca większość pierwszaków z którymi rozmawiałem nie ma pojęcia, że coś takiego ewentualnie miał by mieć miejsce, drugi rok pewnie też nie do końca wie o co kaman ;). Wrzućcie plz jakieś info co by ludzie mogli się już z myślą oswajać.

No i pytanko, czy mi się wydaje czy na forum nie ma możliwości wysyłania PW (prywatnych wiadomości)? Chciałbym się odezwać do jednej istotki z forum :P a nie chcę robić tu stron z ogłoszeniami towarzyskimi (bez skojarzeń nadmiernych :)).

Avallar
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Avallar » 05 paź (pn) 2009, 12:22:14

bala pisze:em. pytanie mam. w związku z moim pobytem w szpitalu byłam tylko na inauguracji i na teście z angielskiego. a potem już nie miałam możliwości bo dopiero wyszłam O_o. jestem w grupie zaocznej foto. czy mogę się zapisać teraz na jeszcze jakieś zajęcia? bardzo mi zależy.
Hmm z tym to chyba lepiej zadzwoń do sekretariatu i pogadaj co i jak :)

barrakuz
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: barrakuz » 05 paź (pn) 2009, 13:12:36

barrakuz pisze:no dobra, ja zapisałam się na dwa przedmioty w tej samej godzinie, ale nie zdąrzyłam się wypisać z jednego, choć chciałam,
uprzedziłam też osobę pierwszą na liście rezerwowej że mnie nie bedzie, i może przyjść i się zapisać.
i co teraz.. w tym samym czasie bylam na innych zajęciach, a na tamtych dalej widnieję, choć mnie nie było?
no dobra, a mi ktoś pomoże?? :)

Avallar
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Avallar » 05 paź (pn) 2009, 13:26:19

barrakuz pisze:
barrakuz pisze:no dobra, ja zapisałam się na dwa przedmioty w tej samej godzinie, ale nie zdąrzyłam się wypisać z jednego, choć chciałam,
no dobra, a mi ktoś pomoże?? :)
Po prostu pójść do prowadzącego zajęcia na które nie chcesz chodzić, i powiedzieć (zaznaczyć na liście) że rezygnujesz... proste nie? :D

nathka
Nowy(a)

Post autor: nathka » 05 paź (pn) 2009, 19:55:56

A czy ja muszę iść i się wypisać z Photoshopa, skoro moje nazwisko widnieje na liście na forum, ale się nie zmieściłam w liczbie miejsc?

aG
Nowy(a)

Post autor: aG » 05 paź (pn) 2009, 21:58:10

hm, takie na szybko pytanie..jak sprawa wyglada z platnoscia za szkole jesli chodzi o opcje rat comiesiecznych..gdzies to tu widzialam,ale znalezc nie moge :/ poratuj ktos.. ;] gdzie przelew, jakim tytulem i w ogole NAJLEPIEJ JAKBY jakis odnosnik do takowych informacji.. bo z tego co pamietam to jakas cala procedura tego byla :P

Zablokowany