"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Re: Pytajnik
tak jak napisał pixa nie ma możliwości ponieważ WSR jest szkołą 2 letnią policealną gdzie po zdaniu egzaminu OKE otrzymuje absolwent szkoły tytuł TECHNIKA ORGAZNIZACJII REKLAMY.paulina5 pisze:mam pytanko
czy W WSR można zdobyć tytuł magistra?? jak to wygląda??
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
prostrzego maila nie mamaland pisze:hej, czy moze mi ktos podac mail do Slawka Wojtkowskiego?
Oczywiscie jesli nie jest to informacja tajna bo mialem go gdzies i zapodzialem :/
thx
wojtkowski@szkolareklamy.pl
-
- Ekspert
Jest coś takiego jak forum Technik organizacji reklamy, jest ono na naszym forum, na liście tuż pod Film i media elektroniczne, tylko, ze nie dla każdego jest ono widoczne i każdy ma do niego dostęp z tego co pamiętam. Decyduje o tym Sławek. Musisz się z nim skontaktować w tej sprawie.pinezka1 pisze:Jakby ktos wiedział gdzie na forum znajduje się jakas pomoc co do egzaminu koncowego jakis link przykładowe pytania itp..itd...to wrzućcie to w tymże miejscu co oby nie szukać ponownie
Dzieki
-
- Zaczyna działać
No to tym razem ja mam pytanie. W poprzedniej sesji wystąpiły (co można było przewiedzieć :/) pewne sprawy, które wpłynęły na to, że została mi poprawka z Identyfikacji wizualnej z Panią Orzewską. Jak rozumiem muszę się z tym uporać do końca miesiąca (a co jeśli z jakiegoś powodu nie będzie to możliwe?). Rozumiem też, że ustalamy to indywidualnie z prowadzącymi, którzy mają nam tę poprawkę zaliczyć.
Tak więc mam prośbę o jakiś namiar na Panią Orzewską, e-mail, gg, telefon tu czy na gg moje. W każdym razie jakiś namiar tak, żebym mógł choć podjąć próbę zaliczenia tego Z góry dzięki.
Tak więc mam prośbę o jakiś namiar na Panią Orzewską, e-mail, gg, telefon tu czy na gg moje. W każdym razie jakiś namiar tak, żebym mógł choć podjąć próbę zaliczenia tego Z góry dzięki.
-
- Loża WSR
numery telefonu , gg , ani maila nikt CI nie poda...z sekretariatu
chyba ze SW....
przespałeś dwa piątki (zajęcia 17:15-20:30) i dwie niedziele (zajęcia 8:30-17:00) na zjazdach grup SG i FOTO w zaocznych kiedy mogłeś Panią Orzewską spotkać
ponownie w szkole będzie dopiero 6 i 8 listopada
ps.jeżeli będzie to jedyny warunek bez kłopoty awansujesz o poziom wyżej wtajemniczenia czyli na następny semestr
chyba ze SW....
przespałeś dwa piątki (zajęcia 17:15-20:30) i dwie niedziele (zajęcia 8:30-17:00) na zjazdach grup SG i FOTO w zaocznych kiedy mogłeś Panią Orzewską spotkać
ponownie w szkole będzie dopiero 6 i 8 listopada
ps.jeżeli będzie to jedyny warunek bez kłopoty awansujesz o poziom wyżej wtajemniczenia czyli na następny semestr