Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
jesli pytasz o przedmioty i czy cos jest zadane to; z promocji jako pr.dom. mamy:
znaleźć działania reklamowe które mają charakter typowo reklamowy(typowo wizerunkowy danej firmy) i dokładnie opisać albo można dodatkowo zrobic tą prace w postaci multimedialnej. ;]
narazie nie mam pojecia o czym pisać.. dobrze że są na to aż 3tygodnie ;d
napisz z jakich przedmiotów jeszcze chcesz cokolwiek wiedziec ;> jesli chcesz no;pp
znaleźć działania reklamowe które mają charakter typowo reklamowy(typowo wizerunkowy danej firmy) i dokładnie opisać albo można dodatkowo zrobic tą prace w postaci multimedialnej. ;]
narazie nie mam pojecia o czym pisać.. dobrze że są na to aż 3tygodnie ;d
napisz z jakich przedmiotów jeszcze chcesz cokolwiek wiedziec ;> jesli chcesz no;pp
-
- Czasami coś napisze
wiec tak; na projektowaniu w fotogr. były omawiane zdjęcia dwóch osób. i mamy na każde zajęcia przynosić jakies swoje zdjecia(w sensie naszego autorstwa;dd) i bedą dokładnie i szczegółowo omawiane.
Na zajeciach ze swiatła podawał co trzeba zrobić na zaliczenie, czyli:
zrobic 3 zdjecia - z oświetleniem i wywołac na papierze barytowym;
1)jakiś przedmiot w dłoni
2)postać(sylwetka)
3)twarz
i opowiadał ogólnie o świetle , reflektorach..
a, i w ten weekend są warszawskie targi foto. (info. na fotopolis.pl) jesli byscie były zainteresowane.
a co do promocji raczej nie podawał przykładów, albo mi cos umknęło..^^ w razie co jakby ktos mógł sie na temat tej pracy z promocji jeszcze wypowiedzieć byłabym wdzieczna.;p:P
Na zajeciach ze swiatła podawał co trzeba zrobić na zaliczenie, czyli:
zrobic 3 zdjecia - z oświetleniem i wywołac na papierze barytowym;
1)jakiś przedmiot w dłoni
2)postać(sylwetka)
3)twarz
i opowiadał ogólnie o świetle , reflektorach..
a, i w ten weekend są warszawskie targi foto. (info. na fotopolis.pl) jesli byscie były zainteresowane.
a co do promocji raczej nie podawał przykładów, albo mi cos umknęło..^^ w razie co jakby ktos mógł sie na temat tej pracy z promocji jeszcze wypowiedzieć byłabym wdzieczna.;p:P
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
a to jest przykład reklamy na promocje http://www.youtube.com/watch?v=hibyAJOSW8U
dla leniwych bądź wolno myślących 8O
dla leniwych bądź wolno myślących 8O
-
- Czasami coś napisze
http://www.youtube.com/watch?v=YHLI4n28Obs warte obejrzenia!:) dla mnie swego rodzaju guru:)