"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Re: "Pytajnik" - czyli miejsce gdzie można pytać ;
Witam:)
dlaczego jeszcze nie ma wyników z Warsztatów z Technik Sprzedaży? A jesli są to gdzie ja moge je zobaczyć z grup dziennych
pozdrawiam
dlaczego jeszcze nie ma wyników z Warsztatów z Technik Sprzedaży? A jesli są to gdzie ja moge je zobaczyć z grup dziennych
pozdrawiam
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czekamy na te wyniki wszyscy niecierpliwie. Rafał Korsak obiecał je podrzucić do piątku.mloda89213 pisze:Witam:)
pozdrawiam
-
- Początkujący(a)
Dziękuje Bardzo Za ODPOWIEDŹ pozdrawiam
Kasia
Kasia
-
- Nowy(a)
PROMOCJA Praca domowa SG I
Ja zaś mam pytanie apropo pracy domowej z zaocznej Promocji.
Trzeba znaleźć reklamę wizerunkową i opisać jakiś konkretny przypadek.
Jak można oddać ową prace jeśli reklamę ma się jedynie w wersji spotu tv na komputerze?
Nagrywanie 30 sek filmiku na cd byłoby chyba lekkim marnotrawieniem miejsca
Trzeba znaleźć reklamę wizerunkową i opisać jakiś konkretny przypadek.
Jak można oddać ową prace jeśli reklamę ma się jedynie w wersji spotu tv na komputerze?
Nagrywanie 30 sek filmiku na cd byłoby chyba lekkim marnotrawieniem miejsca
-
- Zawsze coś napisze
Re: PROMOCJA Praca domowa SG I
Tych reklam ma byc kilka, wiec jak dograsz jeszcze kilka filmikow + jpgi to juz nie bedzie tak bolalo.WavY pisze:Ja zaś mam pytanie apropo pracy domowej z zaocznej Promocji...
Poza tym koszt CD jest smieszny, wiec mysle ze spokojnie mozna zmarnotrawic plyte.
-
- Zawsze coś napisze
-
- Początkujący(a)
Kilka???maland pisze:Tych reklam ma byc kilka, wiec jak dograsz jeszcze kilka filmikow + jpgi to juz nie bedzie tak bolalo.WavY pisze:Ja zaś mam pytanie apropo pracy domowej z zaocznej Promocji...
Poza tym koszt CD jest smieszny, wiec mysle ze spokojnie mozna zmarnotrawic plyte.
Ja mam zapisane, że jakąś (czyli jedną), nieistotne czy telewizyjną czy prasową, i jak mnie pamięć nie myli to chodziło o jedną. Jesteś pewny tych kilku????
Nagrałem już płytę, wrzuciłem na nią dwie reklamy - myślałem, że zabłysnę, a tu sie okazuje, że bym się ośmieszył
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Nie chce cie wprowadzic w blad najlepiej zeby Slawek to potwierdzil, ale ostatnio go tu nie widac. Moze do zjazdu jeszcze sie odezwie.anton868 pisze: Kilka???
Ja zrozumialem, ze przyklady reklam wizerunkowych. Czyli kilka. Kto ile znajdzie. Mysle ze 2 spoko wystarcza, chodzi o to zeby pokazac ze sie rozumie gdzie tkwi roznica..