ostatni zjazd SGz1
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
ostatni zjazd SGz1
hej,
czy moze mi ktos napisac co bylo na ostatnim zjezdzie SGz1?
Jezeli chodzi o niedziele - to ustalenia co do sesji itd.
Moze ktos moglby wrzucic skany notatek z Promocji i Reklamy prasowej?
Co bylo zagadane z tych 2 przedmiotow?
Co bylo robione i ew jest zadane z innych przedmiotow?
a co do Soboty, to prosze o info z:
- warszatow rysunku z p.Waraksa
- wizualizacja z p.Wloszynskim
- photoshopa i ilustratora z Cezarym
z gory dzieki wszystkim pomocnym duszom.
No i Wesolych Swiat
czy moze mi ktos napisac co bylo na ostatnim zjezdzie SGz1?
Jezeli chodzi o niedziele - to ustalenia co do sesji itd.
Moze ktos moglby wrzucic skany notatek z Promocji i Reklamy prasowej?
Co bylo zagadane z tych 2 przedmiotow?
Co bylo robione i ew jest zadane z innych przedmiotow?
a co do Soboty, to prosze o info z:
- warszatow rysunku z p.Waraksa
- wizualizacja z p.Wloszynskim
- photoshopa i ilustratora z Cezarym
z gory dzieki wszystkim pomocnym duszom.
No i Wesolych Swiat
-
- Zadomowił(a) się
oj Andy, Andy
co do PS z Cezarym, nic nie jest zadane, uczylismy sie robic neon; Cezary zebral prace zadane na zajecia i ogladal po kolei u kazdego (te dwie..). Przypomnial o mozliwosci konsultacji mailowej (jesli ktos posiada do Niego maila to ja poprosze:P).
Na promocji zostala zadana kolejna praca domowa, przypomnienie warunkow zaliczenia i mozliwosci zwolnienia z egzaminu jesli wszystkie prace zostaly zaliczone.
To tyle ode mnie
co do PS z Cezarym, nic nie jest zadane, uczylismy sie robic neon; Cezary zebral prace zadane na zajecia i ogladal po kolei u kazdego (te dwie..). Przypomnial o mozliwosci konsultacji mailowej (jesli ktos posiada do Niego maila to ja poprosze:P).
Na promocji zostala zadana kolejna praca domowa, przypomnienie warunkow zaliczenia i mozliwosci zwolnienia z egzaminu jesli wszystkie prace zostaly zaliczone.
To tyle ode mnie
-
- Zawsze coś napisze
halo, halo!
prosze mi nie smiecic watku ;PPPP
Blu. napisz jaka jest praca domowa z promocji i przypomnij mi jak jest z zaliczeniem.
A wy fotowcy macie reklame prasowa? bo nie pamietam
jesli tak, to napiszcie co bylo.
Czekam jeszcze na spis prac domowych z tych wszystkich niedzielnych rysunkowych no i na informacje co bylo na wizualizacji! Bo na pewno bylo ciekawie
prosze mi nie smiecic watku ;PPPP
Blu. napisz jaka jest praca domowa z promocji i przypomnij mi jak jest z zaliczeniem.
A wy fotowcy macie reklame prasowa? bo nie pamietam
jesli tak, to napiszcie co bylo.
Czekam jeszcze na spis prac domowych z tych wszystkich niedzielnych rysunkowych no i na informacje co bylo na wizualizacji! Bo na pewno bylo ciekawie
-
- Zadomowił(a) się
Na reklamie prasowej mowilismy o rodzajach reklamy prasowej. Nie mam w tej chwili ze soba zeszytu, wiec moglabym podac dopiero jak wpadne do domu.
To samo z promocja- cos zadane bylo, nie pamietam co, musialabym zajrzec do notatek. Natomiast jesli chodzi o zaliczenie to zalezy, ile prac domowych oddales i czy byly zaliczone. Jesli wiekszosc, zapewne bedziesz zwolniony z egzaminu, jesli nie, bedziesz musial pisac. Nie wiem, czy bedzie to ogloszone na forum, czy w dniu sesji.
To samo z promocja- cos zadane bylo, nie pamietam co, musialabym zajrzec do notatek. Natomiast jesli chodzi o zaliczenie to zalezy, ile prac domowych oddales i czy byly zaliczone. Jesli wiekszosc, zapewne bedziesz zwolniony z egzaminu, jesli nie, bedziesz musial pisac. Nie wiem, czy bedzie to ogloszone na forum, czy w dniu sesji.
-
- Zawsze coś napisze
Dzieki.
To jak bedziesz miala dostep do notatek to wyskrob cos.
Co do prac domowych, to zeby byc zwolnionym trzeba zrobic chyba wszystkie, a z tego co pamietam to mialem poprzednie zaliczone, wiec dobrze byloby sie zwolnic, bo nie bardzo mam czas na sejse i takie rzeczy.
A tak przy okazji jaka reklama wygrala w konkursie?
wciaz czekam na info z innych przedmiotow
To jak bedziesz miala dostep do notatek to wyskrob cos.
Co do prac domowych, to zeby byc zwolnionym trzeba zrobic chyba wszystkie, a z tego co pamietam to mialem poprzednie zaliczone, wiec dobrze byloby sie zwolnic, bo nie bardzo mam czas na sejse i takie rzeczy.
A tak przy okazji jaka reklama wygrala w konkursie?
wciaz czekam na info z innych przedmiotow
-
- Nowy(a)