Motyw Boga w literaturze i sztuce
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
motyw Boga w literaturze
witam
mam ten sam temat prezentacji maturalnej rzecz jasna, mam już pewną koncepcję co do tematu,którą chcę szybko zrealizowac,bo czas nas goni.jesli ktoś chciałby wymienić sie poglądami, spojrzeniem na temat to zapraszam > 5353029
co dwie głowy to nie jedna
mam ten sam temat prezentacji maturalnej rzecz jasna, mam już pewną koncepcję co do tematu,którą chcę szybko zrealizowac,bo czas nas goni.jesli ktoś chciałby wymienić sie poglądami, spojrzeniem na temat to zapraszam > 5353029
co dwie głowy to nie jedna
moty Boga w literaturze of kors
konkretnie to byłabym wdzięczna za podsunięcie pomysłu na jakąś dobrą ambitną ksiązke z lit.przedmiotu. może coś z coelha? nietsche? 5353029 ja chciałabym sie slupić głównie na tym złym obliczu "głuchego" Boga. > 'Tagore' Boga .
chętnie skonsultowałabym temat
chętnie skonsultowałabym temat
moj temat to : "Realacje Bóg-człowiek w wybranych dzielach literackich i malarskich sredniowiecza i mlodej polski. dokonaj analizy porownawczej wybranych przykladow. "
mam juz prawie wszystko oprocz dziela malarskiego przedstawiajacego relacje Boga z czlowiekiem. Bardzo prosze o pomoc.
jak ktos mi pomoze to stawiam kubusia. Bananowego
moj email kszyp@tlen.pl gg:5045970
mam juz prawie wszystko oprocz dziela malarskiego przedstawiajacego relacje Boga z czlowiekiem. Bardzo prosze o pomoc.
jak ktos mi pomoze to stawiam kubusia. Bananowego
moj email kszyp@tlen.pl gg:5045970
sprzedam prezentacje maturalna
temat:''Wizja Boga w sztuce i literaturze. Przedstaw ich różnorodność na wybranych przykładach.''
dostalam 20/20
pisana przez korepetytorke
kontakt 2461484
dostalam 20/20
pisana przez korepetytorke
kontakt 2461484
matura- Bóg
mój temat maturalny z zeszłego roku to wizje Boga w literaturze i sztuce. Przedstaw ich różnorodność na wybranych przykładach. maturę zdałam na 20 pkt i chętnie odsprzedam swoją pracę moje gg5945885
MOGE NAPISAĆ PRACE MATURALNĄ
Witam :):) jestem studentką i bardzo chętnie napisze prace maturalną :) swoją mature sama pisałąm i zdałam na 20 ptk możliwych:) Jeśli ktoś będzie zainteresowany prosze kontaktować sie ze mną przez gadu oto ono 7502374
Pozdrawiam:) i polecam:)
Pozdrawiam:) i polecam:)
-
- Zadomowił(a) się
Re: matura;)
malak pisze:Mój temat to " Obraz Boga w literaturze i sztuce". Chcę sama napisać tą pracę ale nie mogę wymyślić żadnej tezy. Proszę jeżeli ktoś mógłby mi pomóc i podać parę pomysłów będę wdzięczna
a to lektury w szkole żadnej się nie czytało?
Prasy nie czyta, tv nie ogląda, w necie nie przesiaduje, już nie mówię nic o teatrze, muzeum, galerii jakiejś?