Mydło & powidło {wątek w trakcie porządkowania}
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Zajęcia i spotkania w okresie świątecznym
Dziennikarstwo radiowe w godz. 14:00-17:00, w siedzibie Polskiego Radia SA.wojtkowski pisze:Najbliższe zajęcia poniedziałkowe odbędą się 04/01/2010.Artur0 pisze:Czy ktoś kompetentny i wiedzący wie czy są dziś warsztaty radiowe i jak są to gdzie?
To ważne, ostatnie zajęcia przed sesją (oczywiście wyłącznie dla grupy dziennej).
-
- Ekspert
Toż mówiłam Ci chyba, żebyś zadzwonił do WSRu i poprosił o połączenie z księgowością Ale teraz to dopiero w poniedziałekseize pisze:A tak z ciekawości: może ktoś władny mi powiedzieć jak tam ma się kwestia mojego ubezpieczenia, które to drogą przelewu opłaciłem, i na tym informacje się zakończyły ?
-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
wszyscy (wówczas obecni:) niecierpliwie czekają na nagranie
ale mówili w radiu, że dopiero po przerwie świątecznej czyli wychodzi, że to już jutro zaczną się przygotowania do "zrzutu" na forum, czyli najwcześniej jutro winnyśmy wypatrywać
(w końcu musieliśmy dłuuuugo na nią czekać - caaały rok - więc prosimy o jak najszybsze zgranie, by się jeszcze przed sesją zrelaksować)
ale mówili w radiu, że dopiero po przerwie świątecznej czyli wychodzi, że to już jutro zaczną się przygotowania do "zrzutu" na forum, czyli najwcześniej jutro winnyśmy wypatrywać
(w końcu musieliśmy dłuuuugo na nią czekać - caaały rok - więc prosimy o jak najszybsze zgranie, by się jeszcze przed sesją zrelaksować)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
No właśnie...
MMieczkowski pisze:mam pytanko. kiedy będzie dostępna do ściagnięcia MPTrójka z ostatnich zajęć ID (zaocznych) z Polskiego Radia?
Spoko. Będzie jutro (a właściwie... dzisiaj). Właśnie pakuję płytkę do plecaka.megejra pisze:ale mówili w radiu, że dopiero po przerwie świątecznej czyli wychodzi, że to już jutro zaczną się przygotowania do "zrzutu" na forum, czyli najwcześniej jutro winnyśmy wypatrywać
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert