"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
ja mam pytanie, jak zwykle jestem zakrecona, z powodu choroby mojej i mojego dziecięcia opuściłam AŻ dwa zjazdy i chcę sie upewnić aby nie ominąć trzeciego. Niby czytałam cos tam w info ale mi to trzeba 10X tłumaczyc jak krowie.... A więc moje pytanie do Pesci (bądz tez do kogos innego nieźle poinformowanego) brzmi: Jestem na IIroku , paździrnikowej grupy zaocznej SG. Czy 2 stycznia mamy zjazd(bo nie chce następnego ominąc przez moją niewiedzę i nie bardzo po Sylwestrze chce mi się gnać do Wawki) czy przyjezdzamy DOPIERO na sesję egzaminacyjną 16/17 stycznia 2010????? Trochę się zdziwiłam czytajac info od Pesci, bo szczerze mówiąc nastawiałam się na 9/10 stycznia'10 a tu taka niespodzianka i o TYDZIEŃ więcej czasu na nadrobienie zaległosci. No ale odpowiedzcie mi na moje podkreślone pytanko a będę wdzięczna na maxa
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wszystko jest w tzw. niezbędniku...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-6727.html punkt 20.maczetka pisze:Jestem na IIroku , paździrnikowej grupy zaocznej SG. Czy 2 stycznia mamy zjazd (bo nie chce następnego ominąc przez moją niewiedzę i nie bardzo po Sylwestrze chce mi się gnać do Wawki) czy przyjezdzamy DOPIERO na sesję egzaminacyjną 16/17 stycznia 2010?
-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
Prawo reklamy
Czy na Prawo reklamy trzeba napisac jakas prace? Bardzo prosze o informacje:)
-
- Zadomowił(a) się
ghm ghm
ghm gmh ghm... zakurzyło mi się nieco forum ;D
odkurzyć trza!
Pesco ! Pesco !
Kiedy mogę się pojwić w szanownej siedzibie WySyRy w celu "odwołania" wreszcie swojegoż urlopu?
pozdrawiam i oznajmiam, ze mam zamiar powrócić! ))[/b]
odkurzyć trza!
Pesco ! Pesco !
Kiedy mogę się pojwić w szanownej siedzibie WySyRy w celu "odwołania" wreszcie swojegoż urlopu?
pozdrawiam i oznajmiam, ze mam zamiar powrócić! ))[/b]
-
- Ekspert
Pytanie odnośnie Worda z p. Siomą. Wie ktoś może co trzeba zrobić na zaliczenie? Czy są to może te 3 pdfy co kiedyś dawał? http://bt.gd/12U
-
- Nowy(a)
Sesja Strategie PR- nurtujące pytanie!
czy ktoś może odpowiedzieć jak będzie wyglądało zaliczenie ze Strategii PR u p. Ciacha? Odpowiedz ustna czy pisemna?
-
- Czasami coś napisze
Rysunek w reklamie
Czy ktoś mógłby napisać co potrzeba na zaliczenie Rysunku w reklamie do P. Siczek.
-
- Zawsze coś napisze