ARCHIWUM: sesje egzaminacyjne 2009-2011
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
kurde generalnie beznadzieja , bo 31 w niedzielę mam pracę ... a dopiero teraz się zorjętowałem że Filozofie w dniu zaliczamy , wiadomo już od której do której są zaliczenia z filozofii w niedzielę ??
i drugie pytanie czy to spotkanie organizacyjne i zapisy na zajęcia to są obowiązkowe bycie w niedzielę bo pracę mam prawdopodobnie od 11-16 ...
i drugie pytanie czy to spotkanie organizacyjne i zapisy na zajęcia to są obowiązkowe bycie w niedzielę bo pracę mam prawdopodobnie od 11-16 ...
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Ekspert
To jest termin dla osób, które z M. Olbryś zajęć jeszcze nie miały [miały być, ale zostały przełożone właśnie na ten termin].a_anka pisze:Oshka, takie małe pytanie, bo się trochę pogubiłam... czy osoby, które już mają zaliczone zajęcia w radiu i warsztaty z P. Olbryś mają już z czapy i nie muszą się teraz wybierać do szkoły na ten termin, o którym tak trąbicie tutaj?? No i drugie pytanie...kiedy dostawaliśmy wpisy daaawno temu nie mieliśmy jeszcze kart egzaminacyjnych... jak mamy to uzupełnić żeby nie musieć specjalnie przyjeżdżać do Wawy poza zjazdami??
Pozdro
A na drugie pytanie odpowiedź jest w komunikatach, zachęcam, byście tam zaglądali równie często jak tutaj Mała podpowiedź: post o tytule: Plan sesji egzaminacyjnej ID WSR/WSTH Ze wskazaniem na dzień 31/01/2010 TU
j.w. tzn. odpowiedź jest w komunikatach. Mała podpowiedź: post o tytule: Plan sesji egzaminacyjnej ID WSR/WSTH Ze wskazaniem na słowa: etyka i filozofia TUWiciu pisze:teraz to i mi pomieszałaś :>
to czyli jak z tą etyką i poprawką z filozofii??
Godziny zaliczeń pewnie poznamy w tym tygodniu. Dobrze by było, gdybyś pojawił się w tym dniu. Jeśli Ci się nie uda, to zaproszę Cię indywidualnie na dywanik i "może" uda nadrobić się te zaległościmtede pisze:kurde generalnie beznadzieja , bo 31 w niedzielę mam pracę ... a dopiero teraz się zorientowałem że Filozofie w dniu zaliczamy , wiadomo już od której do której są zaliczenia z filozofii w niedzielę ??
-
- Ekspert
Zaglądamy do komunikatów ID, zaglądamy TUanna_maria pisze:wiadomo kiedy beda podane wyniki z agencji prasowych?
Nie wiem czy to wina poniedziałku, zmęczenia czy czegokolwiek innego, ale o szo chodzi..?Kinfolk pisze:Uważam za nieetyczne porozumienie dotyczące ocen z testu z Agencji prasowych. Takie sprawy należy ogłaszać PRZED przeprowadzeniem testu.
-
- Czasami coś napisze
luz , jak dobrze pójdzie to zostanie do zaliczenia jedynie ta filozofia ...OSHka pisze:Godziny zaliczeń pewnie poznamy w tym tygodniu. Dobrze by było, gdybyś pojawił się w tym dniu. Jeśli Ci się nie uda, to zaproszę Cię indywidualnie na dywanik i "może" uda nadrobić się te zaległościmtede pisze:kurde generalnie beznadzieja , bo 31 w niedzielę mam pracę ... a dopiero teraz się zorientowałem że Filozofie w dniu zaliczamy , wiadomo już od której do której są zaliczenia z filozofii w niedzielę ??
a w szkole będę od 8 do około 10 lub 11 bo nie wiem jeszcze w których godzinach będe musiał kumpla zastąpić w robocie ...
-
- Czasami coś napisze
juz wczoraj widzialamOSHka pisze:Zaglądamy do komunikatów ID, zaglądamy TUanna_maria pisze:wiadomo kiedy beda podane wyniki z agencji prasowych?
Kinfolk pisze:Uważam za nieetyczne porozumienie dotyczące ocen z testu z Agencji prasowych. Takie sprawy należy ogłaszać PRZED przeprowadzeniem testu.
chyba chodzi o to: Końcowa ocena testu II z 10 stycznia 2010 jest – zgodnie z porozumieniem ze Sławkiem Wojtkowskim - pomniejszona o jeden stopień lub pół stopnia wobec osób, które nie wykazały się znajomością zalecanych lektur.OSHka pisze:Nie wiem czy to wina poniedziałku, zmęczenia czy czegokolwiek innego, ale o szo chodzi..?
-
- Ekspert
-
- Zaczyna działać