Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
hah.. dziekuje pieknie Tematy tematami ale przydaloby sie rozwiniecie tego bo o co kaman nie idzie pojac ;>_Kaska_ pisze:1.Instalacja badz artystyczny gest w formie dokumentacji
2.Fotografia narracyjna
3.Fotografia podejmujaca temat tożsamości
4. Fotomontaż
5.Fotografia detektywistyczna (tego chyba w koncu nie przewałkowalismy)
-
- Zadomowił(a) się
1. Tutaj chodzi o to, zeby zrobic jakas...wlasnie, instalacje artystyczna (http://wydarzenia.o.pl/wp-content/i/200 ... 76x383.jpg ), badz cos innego (np. wystawa, tylko musi byc Twoja) i to po prostu udokumentowac.
2. Fotografia narracyjna...Z tego, co mowila P. Breguła ma byc to historia opowiedziana w sposob nieoczywisty.
3. Temat tozsamosci...Twoje subiektywne rozumienie tego pojecia. Tylko wiadomo, tak jak w kazdym z tematow musisz wiedziec, co miales na mysli i co chcesz przekazac przez zdjecia. Mozna np zrobic portertowki ludziom, ktorzy modyfikuja swoje cialo na rozne sposoby, czyli utozsamiaja sie z tym w jakis sposob. To tylko przyklad, interpretacja tematu naprawde jest dowolna i bardzo szeroka.
4. Tutaj chyba nie trzeba tlumaczyc. : P Aczkolwiek nie wiem dokladnie, czy ma byc to jakis konkretny temat potraktowany jako fotomontaz, czy dowolny. Nie bylo mnie na tych zajeciach.
5. No a do detektywistycznej nie doszlismy.
2. Fotografia narracyjna...Z tego, co mowila P. Breguła ma byc to historia opowiedziana w sposob nieoczywisty.
3. Temat tozsamosci...Twoje subiektywne rozumienie tego pojecia. Tylko wiadomo, tak jak w kazdym z tematow musisz wiedziec, co miales na mysli i co chcesz przekazac przez zdjecia. Mozna np zrobic portertowki ludziom, ktorzy modyfikuja swoje cialo na rozne sposoby, czyli utozsamiaja sie z tym w jakis sposob. To tylko przyklad, interpretacja tematu naprawde jest dowolna i bardzo szeroka.
4. Tutaj chyba nie trzeba tlumaczyc. : P Aczkolwiek nie wiem dokladnie, czy ma byc to jakis konkretny temat potraktowany jako fotomontaz, czy dowolny. Nie bylo mnie na tych zajeciach.
5. No a do detektywistycznej nie doszlismy.
-
- Czasami coś napisze
Najlepiej chyba było zrobić projekt, ale z tego co zauważyłam to u niektórych problem pojawiał się, bo była za mała ilość zdjęć, żeby mówić o projekcie.
Co do punktu z tożsamością to jakiś czas temu była wystawa Doroty Sitnik "Granice tożsamości". Tu można zerknąć na te prace: http://www.go.zpaf.pl/page151/page170/p ... ge171.html
Co do punktu z tożsamością to jakiś czas temu była wystawa Doroty Sitnik "Granice tożsamości". Tu można zerknąć na te prace: http://www.go.zpaf.pl/page151/page170/p ... ge171.html
-
- Nowy(a)
podbijam - moglby ktos przeslac? d.kalinowskii@gmail.comKubaBombel pisze:bry:)
Czy ktoś byłby tak dobry i wspomógł Bombla w notatkach z gospodarki rynkowej? będę bardzo wdzięczny.
jakub.slonecki@chryso.pl
PLISSSSSSS!
a moze ktos posiada KOMPLETNE z promocji - szczegolnie z 3 zjazdu - tego mi brak ;]