"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
KubaBombel pisze:1. Wskazać główne elementy reklamy typu: nagłówek, tekst, tytuł, ilustracja, slogan, logo ....... itp.
2. Mocne i słabe strony. Czy trafia do odbiorcy i tak dalej.
3. Wskazać styl reklamy.
to chyba było tak
hm... mam nadzieje, że kiedyś Sławek wyjaśni nam co wzorowo trzeba było tam napisać... bo oceny nie były zbyt wybitne , więc chyba nie wszyscy się zorientowali
-
- Początkujący(a)
Wyniki z angielskiego i strategii reklamy
Kiedy będą wyniki z angielskiego poziom 4 z panią Dąbrowską i przede wszystkim ze STRATEGII REKLAMY dla grup dziennych? Bo nie wiadomo czy się uczyć na środę na poprawę...
-
- Nowy(a)
Plan zajęć
A ja mam pytanie dotyczące tego, kiedy można spodziewać się planu zajęć dla I semestru zaocznych (rozpoczęcie od 30 stycznia)? Miał być już jakiś czas temu i bardzo mi przykro, że nic nie mogę sobie zaplanować bo nic jeszcze nie wiem ((
I druga kwestia - od dziś miały rozpocząć się zapisy internetowe na zajęcia wg w/w planu zajęć - kiedy możemy liczyć na przyznanie nam dostępu do forum naukowego (jak wnioskuję jest potrzebne aby się zapisać)? Prośbę złożyłam już 2 tygodnie temu..
I druga kwestia - od dziś miały rozpocząć się zapisy internetowe na zajęcia wg w/w planu zajęć - kiedy możemy liczyć na przyznanie nam dostępu do forum naukowego (jak wnioskuję jest potrzebne aby się zapisać)? Prośbę złożyłam już 2 tygodnie temu..
-
- Nowy(a)
Re: Plan zajęć
sweetdreadi pisze:A ja mam pytanie dotyczące tego, kiedy można spodziewać się planu zajęć dla I semestru zaocznych (rozpoczęcie od 30 stycznia)?
Prosba o podanie rowniez planu zajec dla SG :)
-
- Nowy(a)
Re: Plan zajęć
Plan dla SR i TV zI już się pojawił, więc Wasz pewnie wkróce także będzie.Ada pisze:Prosba o podanie rowniez planu zajec dla SG
Ja póki co czekam jeszcze na wiadomości dotyczące zajęć w niedzielę...