"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Różne wyniki zaliczeń
W drodze. Wyniki poprawy testu z Promocji będą dziś. Aspekty graficzne... coż, nie mam pewności, ale do końca tygodnia na 100%.magic85 pisze:Chodzi o 23, 24 stycznia; oceny z poprawek z lektur są, a z aspektów graficznych reklamy prasowej i z promocji?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Plan zajęć
sweetdreadi pisze:A ja mam pytanie dotyczące tego, kiedy można spodziewać się planu zajęć dla I semestru zaocznych (rozpoczęcie od 30 stycznia)?
Plan zajęć na semestrAda pisze:Prosba o podanie rowniez planu zajec dla SG
wiosenno-letni 2009/2010
dla grup zaocznych
SR & TV
Ogłoszenie
(tablica ogłoszeń, xerówki w sekretariacie, forum internetowe)
 24/01/2010 (niedziela)
Zapisy internetowe
(3 doby = 72 godziny)
 początek 25/01/2010 (poniedziałek), godz. 12:00
 koniec 28/01/2010 (czwartek), godz. 12:00
Pierwsze zajęcia
(+ zapisy uzupełniające)
 29-30-31/01/2010 (piątek-sobota-niedziela)
SG & FOTO
Ogłoszenie
(tablica ogłoszeń, xerówki w sekretariacie, forum internetowe)
 03/02/2010 (środa)
Zapisy internetowe
(3 doby = 72 godziny)
 początek 08/02/2010 (poniedziałek), godz. 12:00
 koniec 11/02/2010 (czwartek), godz. 12:00
Pierwsze zajęcia
(+ zapisy uzupełniające)
 19-20-21/02/2010 (piątek-sobota-niedziela)
-
- Zaczyna działać
Mam pytanie odnośnie testu z poprawki z Promocji.
Sytuacja jest taka, że na pierwszy termin się uczyłam, ale nie zdałam.
(jednak wtedy za jednym zamachem zdawałam też Reklamę Prasową włącznie z ćwiczeniem z aspektów graficznych, dodatkowo też była ankieta oceniająca pracę szkoły, stres, tempo - rzeczywiście mogłam wypełnić test z Promocji pośpiesznie i mało uważnie, pod presją umykającego czasu. Chociaż wyszłam ostatecznie z egzaminu zadowolona, no bo przecież nie może być źle skoro znam materiał, byłam nauczona A tu lekki szok. Ale ok. Zdarza się, że noga się podwija )
Drugi termin z Promocji (niedziela 24.01.)
(oj teraz się obkułam, obryłam i materiał z notatek rozszerzyłam o przeczytanie dodatkowo podręcznika akad. dr hab. Tadeusza Sztuckiego -wykładowcy w Warszawskiej Szkole Biznesu oraz Studium MBA przy Centrum Badania Przedsiębiorczości i Zarządzania Polskiej Akademii Nauk pt. "Promocja - Sztuka Pozyskiwania Nabywców" wydanie z 1999 r.)
- udało się zdać - ocena - mierna
Tym razem test pisałam długo, z namaszczeniem. Analizowałam każde pytanie - co autor miał na myśli
Dopuszczam możliwość, że coś nie tak interpretowałam, na coś nie zwróciłam uwagi, czegoś nie dopilnowałam. Może mój podręcznik jednak był zły?
Chciałabym znać swoje błędy.
Pytanie jest takie:
Czy mogłabym otrzymać kopię swoich obu testów z Promocji - z moimi błędami i zaznaczonymi poprawnymi odpowiedziami?
(chciałabym się na tych swoich błędach nauczyć w jakich szczegółach diabeł tkwił:) )
Mogę?:)
Bardzo proszę.
Przy okazji chciałabym podziękować panu Wojtkowskiemu za przyjemną atmosferę na egzaminie.
Sytuacja jest taka, że na pierwszy termin się uczyłam, ale nie zdałam.
(jednak wtedy za jednym zamachem zdawałam też Reklamę Prasową włącznie z ćwiczeniem z aspektów graficznych, dodatkowo też była ankieta oceniająca pracę szkoły, stres, tempo - rzeczywiście mogłam wypełnić test z Promocji pośpiesznie i mało uważnie, pod presją umykającego czasu. Chociaż wyszłam ostatecznie z egzaminu zadowolona, no bo przecież nie może być źle skoro znam materiał, byłam nauczona A tu lekki szok. Ale ok. Zdarza się, że noga się podwija )
Drugi termin z Promocji (niedziela 24.01.)
(oj teraz się obkułam, obryłam i materiał z notatek rozszerzyłam o przeczytanie dodatkowo podręcznika akad. dr hab. Tadeusza Sztuckiego -wykładowcy w Warszawskiej Szkole Biznesu oraz Studium MBA przy Centrum Badania Przedsiębiorczości i Zarządzania Polskiej Akademii Nauk pt. "Promocja - Sztuka Pozyskiwania Nabywców" wydanie z 1999 r.)
- udało się zdać - ocena - mierna
Tym razem test pisałam długo, z namaszczeniem. Analizowałam każde pytanie - co autor miał na myśli
Dopuszczam możliwość, że coś nie tak interpretowałam, na coś nie zwróciłam uwagi, czegoś nie dopilnowałam. Może mój podręcznik jednak był zły?
Chciałabym znać swoje błędy.
Pytanie jest takie:
Czy mogłabym otrzymać kopię swoich obu testów z Promocji - z moimi błędami i zaznaczonymi poprawnymi odpowiedziami?
(chciałabym się na tych swoich błędach nauczyć w jakich szczegółach diabeł tkwił:) )
Mogę?:)
Bardzo proszę.
Przy okazji chciałabym podziękować panu Wojtkowskiemu za przyjemną atmosferę na egzaminie.
-
- Początkujący(a)
Będzie na forum 3-go lutego w środęmagic85 pisze:Gdzie mogę uzyskać plan na nowy semestr SGz1
z góry dzięki
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-5254.html