"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Ewa rozmawiała dziś z Grzegorzem i ponoć JUŻ sprawdził połowę prac - wyniki mają być jeszcze dziś wieczorem (tak, wiem, że wieczór już jest...), a reszta do jutra do godziny 12 - czyli 3,5h przed poprawką... Choć podobno wszyscy zaliczyli... Ale Ewa mówiła, że jak będzie inaczej, to zorganizuje nam dodatkowy termin poprawy
-
- Nowy(a)
Coz, chyba tu go nie znajdziemy... Widze, ze kilka postow powyzej jest odpowiedz Slawka "przeklejona"... z niej wynika, ze chyba tylko w sekretariacie, na kserowkach...magic85 pisze:Gdzie mogę uzyskać plan na nowy semestr SGz1
z góry dzięki
ALE MOZE KOCHANY SEKRETARIAT DA SIE UBLAGAC I WRZUCI DO SIECI TEN NASZ NOWY ROZKLAD ZAJEC DLA SG???
PROSIMY BARDZO...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Once again
Proponuję jeszcze raz, na spokojnie, w skupieniu, przeczytać informację o planach zajęć.Ada pisze:Coz, chyba tu go nie znajdziemy... Widze, ze kilka postow powyzej jest odpowiedz Slawka "przeklejona"... z niej wynika, ze chyba tylko w sekretariacie, na kserowkach...magic85 pisze:Gdzie mogę uzyskać plan na nowy semestr SGz1
z góry dzięki
ALE MOZE KOCHANY SEKRETARIAT DA SIE UBLAGAC I WRZUCI DO SIECI TEN NASZ NOWY ROZKLAD ZAJEC DLA SG???
PROSIMY BARDZO...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Otwartość na zdziwienie
Oczywiście! Absolutnie każdy może mieć wgląd do swoich prac, choć wydawać ich nie chcę. Zazwyczaj niewiele osób odczuwa taką potrzebę, a zapewne byłoby to dla autorów prac ciekawe. Zapraszam więc wszystkich, szczególnie zaś tych którzy dziwią się i nie wiedzą dlaczego tak słabo (albo tak dobrze ) im poszło.Ekiana pisze:Czy mogłabym otrzymać kopię swoich obu testów z Promocji - z moimi błędami i zaznaczonymi poprawnymi odpowiedziami?
(chciałabym się na tych swoich błędach nauczyć w jakich szczegółach diabeł tkwił:) )
-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wyjaśnienie
Chodzi o ćwiczenie z aspektów graficznych reklamy prasowej. Zacząłem już to wyjaśniać. Tu: http://szkolareklamy.pl/ftopicp-150759.html#150759Camiart pisze:hm... mam nadzieje, że kiedyś Sławek wyjaśni nam co wzorowo trzeba było tam napisać... bo oceny nie były zbyt wybitne , więc chyba nie wszyscy się zorientowali
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Objęcia Morfeusza; z powodu domniemanego braku wiarygodności
To ja idę spać.Wiciu pisze:wszystkie najważniejsze info prosze Najlepiej od kogoś wiarygodnego
-
- Ekspert
[tak tylko się zastanawiam, czy jestem kompetentną osobą aby odpowiedzieć na Twoje pytanie... ale ponieważ nikt nie odpowiada to ja się postaram... ]Wiciu pisze:potrzebuje konkretnej odpowiedzi apropos wizażu.. jak to wygląda w WSR?? czy to jest oddzielny kierunek itp?? wszystkie najważniejsze info prosze Najlepiej od kogoś wiarygodnego
Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz tutaj: http://www.szkolawizazu.edu.pl/
a praktycznie wygląda to tak, że dziewczyny mają 'swoje' obowiązkowe zajęcia (np. stylizacja fryzur; podstawy makijażu, charakteryzacja) w godzinach popołudniowych [17:15 - 20:30] przez trzy dni w tygodniu (system dzienny) lub w niedzielę (system zaoczny). Przedmioty dodatkowe wybierają sobie z planu zajęć WSR (podobnie jak Wy wybieracie będąc w Instytucie). Dodatkowo już od samego początku uczestniczą w praktykach zawodowych w najróżniejszych miejscach. Po ukończeniu dwóch lat nauki otrzymują zaświadczenia o ukończeniu kursów na których są wyszczególnione wszystkie przedmioty jakie zrealizowały w ciągu dwóch lat nauki wraz z ilością godzin. Jeżeli koleżanka jest rzeczywiście zainteresowana, to najlepiej aby przyszła na jedne zajęcia i porozmawiała z M. Bałdowską lub A. Chełmońską (dowie się wszystkiego u źródła) oraz zobaczy jak w praktyce wygląda nauka w SWiCh.