ARCHIWUM: sesje egzaminacyjne 2009-2011
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Dobrze powiedziałeś - tylko nawiązujesz do tematu. Ale dość daleko od niego odbiegasz.
Sorry, ale jak się ma do "pytań i odpowiedzi" to, czy jesteś pewien/niepewien, że zdasz/nie zdasz, czy czaisz coś/nie czaisz, czy filozofia Cię kręci/nie kręci.
Ja się borykam z podobnymi obawami, mam stracha, a czas spierd... spierdziela. Ale zdradzę Ci wielką tajemnicę wiary: nikogo to nie obchodzi.
Wcale mi się nie podoba, że muszę pisać w tym wątku, dlatego to moja ostatnia off-topowa wiadomość. Mimo, że idąc Twoim tokiem rozumowania mogę napisać, że NAWIĄZUJĘ do tematu szkoły - bo zwracam uwagę, że wątek jest nieprzejrzysty...
Sorry, ale jak się ma do "pytań i odpowiedzi" to, czy jesteś pewien/niepewien, że zdasz/nie zdasz, czy czaisz coś/nie czaisz, czy filozofia Cię kręci/nie kręci.
Ja się borykam z podobnymi obawami, mam stracha, a czas spierd... spierdziela. Ale zdradzę Ci wielką tajemnicę wiary: nikogo to nie obchodzi.
Wcale mi się nie podoba, że muszę pisać w tym wątku, dlatego to moja ostatnia off-topowa wiadomość. Mimo, że idąc Twoim tokiem rozumowania mogę napisać, że NAWIĄZUJĘ do tematu szkoły - bo zwracam uwagę, że wątek jest nieprzejrzysty...
-
- Loża WSR
to załóż wątek typu 'Licencjat w WSR - rozmowy' ..a nic nie będzie Cię już tu drażnić :]
i tu się mylisz....mnie to obchodzi bo teraz nie czuję się sam :]Tekla pisze:Ja się borykam z podobnymi obawami, mam stracha, a czas spierd... spierdziela. Ale zdradzę Ci wielką tajemnicę wiary: nikogo to nie obchodzi.
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Az szkoda ze Iza J.-W. , ktora siedziala w sali obok, gdy p.M.O. wylewala swoje zale Ewie w sekretariacie, nie dala jej kilku wskazowek, jak czlowiek powinien sie komunikowac z drugim czlowiekiem Bo niewatpliwie kilka lekcji z Teorii komunikacji by sie p.M.O. przydalo - i nie ma w tym krzty zloscliwosci z mojej strony :/Persja pisze:I doskonale;>
Spóźniłam się dziś 15 minut więc cała afera odbyła się bez mojego udziału, ale pozwolę sobie skomentować iż takie zachowanie, co by się na tych zajęciach nie działo, jest co najmniej nie profesjonalne.
-
- Ekspert