Proszę o kontakt z sekretariatem a na zajęcia proszę ładnie się pozapisywaćmumin pisze:Bo już sama nie wiem czy będę mogła rejestrować się w takim razie na przedmioty na przyszły semestr
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
W dniu jutrzejszym, w późnych godzinach wieczorno - nocnych zostaną ogłoszone wszystkie terminy płatnych sesji poprawkowych dla wszystkich grup [a także warunki na jakich można przystąpić do w/w sesji płatnej). Proszę o chwilę cierpliwościMonika870 pisze:ponawiam pytanie
jakie są kolejne terminy w lutym poprawiania nie zdanych przedmiotów ?
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Ja też mam pytanie (znowu ). Mam do jutra dowieść zaświadczenie lekarskie - nie dam rady jednak wyrwać się z pracy, stąd moje pytanie: Czy mogę przesłać skan tego kwitka albo dowieść środę lub czwartek około godziny 18? Ewentualnie dosłać teraz skan a dostarczyć 15. lutego?
Umowę też przywożę na rozpoczęcie, tak? A termin opłaty za I semestr mija 10 marca (ta data jakoś pałęta mi się w pamięci)?
Chaotycznie - przepraszam i dzięki za odpowiedź
Umowę też przywożę na rozpoczęcie, tak? A termin opłaty za I semestr mija 10 marca (ta data jakoś pałęta mi się w pamięci)?
Chaotycznie - przepraszam i dzięki za odpowiedź
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
AfterEffects
Jeżeli dany przedmiot nie jest oznaczony jako zaawansowany, to jest modułem dla początkujących. Jeśli chodzi o AE, to zapotrzebowanie na ten przedmiot na poziomie zaawansowanym było w ankietach śladowe. Sporo osób jednak zgłosiło chęć nauki tego programu od początku. Dlatego plan wyglada tak, jak wygląda.trol pisze:Witam, mam nie typowe pytanie. W zeszłym semestrze chodziłem np. na zajęcia z After Effects'a, czy jeżeli zapisze się na nie również w tym semestrze to będę powtarzał to samo czy będzie to kontynuacja? Pytanie dotyczy wszystkich przedmiotów.
Dziękuję i pozdrawiam.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótkie formy filmowe
Dziś jeszcze wrzucę na forum zapisowe krótki opis tego przedmiotu przygotowany przez prowadzącego. Generalnie przedmiot bedzie prowadzony jako konsultacje indywidualne, a jego wyjątkowość polegać będzie też na tym, że obecność na zajęciach nie będzie obowiązkowa co tydzień, więc można zapisywać się także na inne zajęcia odbywające się równolegle co 2 tygodnie, np. Warsztaty producenckie.LipaLip pisze:Mam dylemat czy się zapisać i nie wiem na czym polegają zajęcia: "Krótkie formy filmowe" z p. Waczko w Czwartek?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
1-2-3
1. Dwa tygodnie; 2. Nie, nie musisz mieć żadnych warsztatów, jeśli masz dwa inne przedemioty dodatkowe; 3. Tak, zapisać się i chodzić i zaliczać jak najbardziej możesz, ale jak to będzie kwalifikowane przez sekretariat - nie wiem (napisze o tym Ewa).Espy pisze:1) W tym semestrze też oczywiście można swobodnie zmieniać plan przez jakiśtam okres czasu już po rozpoczęciu zajęć?
2) Czy trzeba brać jakiś przedmiot z każdej "kategorii", konkretnie czy muszę mieć w planie jakieś warsztaty?
3) Czy można się zapisać na te same zajęcia?
-
- Nowy(a)
dołączając się do pytania kolegi wyżej - to czy mogą być traktowane jako przedmiot informatyczny??
-rozumiem ze zaawansowany Photoshop jest przekreślony dla grupy tv ( jak milo xD )
- zmiana godzin finalcut'a raczej nie wchodzi w gre, jednak zastanawiam się czy zawsze będzie on w tym samym zestawieniu środowym co niektórym uniemożliwia zapisanie sie na te zajęcia, bo, ponieważ, dlatego ,że w tym samym czasie sa zajęcia językowe, które są kontynuacja z zeszłego semestru i nie widzę za bardzo sensu zmieniania grupy oraz nauczyciela. (wiem, że jest to rozpatrywanie sprawy pod względem 1 czy tam może 3 osób jednak intryguje mnie to bardzo)
-rozumiem ze zaawansowany Photoshop jest przekreślony dla grupy tv ( jak milo xD )
- zmiana godzin finalcut'a raczej nie wchodzi w gre, jednak zastanawiam się czy zawsze będzie on w tym samym zestawieniu środowym co niektórym uniemożliwia zapisanie sie na te zajęcia, bo, ponieważ, dlatego ,że w tym samym czasie sa zajęcia językowe, które są kontynuacja z zeszłego semestru i nie widzę za bardzo sensu zmieniania grupy oraz nauczyciela. (wiem, że jest to rozpatrywanie sprawy pod względem 1 czy tam może 3 osób jednak intryguje mnie to bardzo)