Realizacja TV
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Realizacja TV
Co prawda dopiero za 2,5 roku będę mógł iść na studia ze względu na wiek, ale już wie, że przyjdę tutaj:) na kierunek "Realizacja telewizyjna i filmowa".
Czy ktoś, kto uczy się na tym kierunku, mógłby opowiedzieć mi coś ciekawego na temat tego kierunku?:)
Będę wdzięczny:)
Pozdrawiam:)
Czy ktoś, kto uczy się na tym kierunku, mógłby opowiedzieć mi coś ciekawego na temat tego kierunku?:)
Będę wdzięczny:)
Pozdrawiam:)
-
- Bywalec
Re: Witam Serdecznie:)
Z takich ciekawszych rzeczy: to nie są studia.Mateo17 pisze:Co prawda dopiero za 2,5 roku będę mógł iść na studia ze względu na wiek, ale już wie, że przyjdę tutaj:) na kierunek "Realizacja telewizyjna i filmowa".
-
- Zawsze coś napisze
tworzyc reklamy mozesz nawet bez tego papierka, a i z takim papierkiem mozesz ich nie tworzyc. Nigdy, nigdzie zaden papierek ci niczego nie zapewni. Wazne sa twoje umiejetnosci, motywacja i checi.
I mimo iz to wszystko brzmi nadecie i patetycznie, jest to prawda.
Co nie znaczy, ze nie warto wskoczyc do WSRu
juz po maturze!
Ta szkola cie ukieruje i uksztaltuje, reszta to ciezka praca
I mimo iz to wszystko brzmi nadecie i patetycznie, jest to prawda.
Co nie znaczy, ze nie warto wskoczyc do WSRu
juz po maturze!
Ta szkola cie ukieruje i uksztaltuje, reszta to ciezka praca
-
- Nowy(a)
:)
aha:) no i o to chodzi:) Bardzo mi się to podoba:) mi zostalo 2,5 roku nauki, bo w technikum jestem:) a piszę własną książkę, scenariusz wymyslam sobię i o oglnie mam wyobraźnię i olbrzymią motywację:)
nie mogę się doczekać aż tam wpadnę, bo wpadnę na pewno:)
a Ty jesteś w trakcie czy po?:)
nie mogę się doczekać aż tam wpadnę, bo wpadnę na pewno:)
a Ty jesteś w trakcie czy po?:)
-
- Nowy(a)
-
- Zawsze coś napisze
U nas nie ma "wydziałów", bo nie jesteśmy szkołą wyższą. A jeśli chodzi o programy do montażu to dysponujemy: Final Cut'em, Adobe Premiere'em, Adobe After Effects'em.FallenFreak pisze:Hey!
Czy na wydziale operatorskim uczymy się programów do obrabiania filmów ? Jeśli tak to jakich ?
Jak na razie to w miarę ogarniam Sony Vegas'a :p