"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Droga Ewo, (tak bardziej oficjalnie )
Mam zaplanowany zagraniczny wyjazd w okresie letnim ok 24 czerwca. Jestem z Foto zp1. Niestety koliduje to z moim uczeszczaniem na zajecia z technik sprzedazy. Czy istnieje mozliwosc, abym uczeszczal na te zajecia lub je zaliczal w innymi terminie (np.wrzesniowym)?
Mam zaplanowany zagraniczny wyjazd w okresie letnim ok 24 czerwca. Jestem z Foto zp1. Niestety koliduje to z moim uczeszczaniem na zajecia z technik sprzedazy. Czy istnieje mozliwosc, abym uczeszczal na te zajecia lub je zaliczal w innymi terminie (np.wrzesniowym)?
-
- Czasami coś napisze
hmmm... dobre pytanie... kiedy w ogóle te techniki są? istnieje możliwość zaliczenia ich z dziennymi? widzę, że u kolejnej osoby zrodził się problem ze spędzeniem lipca w szkole... i jak tu z tego wybrnąćOskar90 pisze:Droga Ewo, (tak bardziej oficjalnie )
-
- Ekspert
Niestety nikt z pracowników sekretariatu nie jest władny aby usunąć Twoją stronę internetową ze strony szkoły. Radzę w tej sprawie skontaktować się ze Sławkiem Wojtkowskim [wojtkowski (at) szkolareklamy.pl] lub bezpośrednio z administratorem strony WSR. Sławek aktualnie jest na urlopie (wraca do nas 15 lutego).Anita pisze:Mam prośbe. Pisałam do szkoły maila ale bez odpowiedzi jakiejkolwiek
Na warsztatach internetowych kilka lat tamu powstała moja BEZNADZIEJNA str. www. Nie jestem z niej dumna, a ona cały czas jest i jak sie wpisze w google moje dane - ona wyskakuje i STRASZY!! Bardzo prosze jeszcze raz - USUŃCIE JĄ!!
Pozdrawiam i licze na szybką reakcje
Anita
-
- Ekspert
Powinnaś zapisać się na poziom 'wyższy' niż w poprzednim semestrze, tzn jeżeli byłaś np. na poziomie 6 to teraz powinnaś iść na grupę 6/7 [chyba, że poprzednie grupa była za wysoka to wtedy 5/6], w kolejnym semestrze powinnaś zapisać się na poziom 7 i w ostatnim na poziom 7/8.Karoliina pisze:Mam pytanie o angielski - czy można zapisać się na inny poziom niż w pierwszym semestrze, czy trzeba kontynuować ten, który się zaczęło? Niestety zajęcia na moim poziomie kolidują z dodatkowymi, na które chciałabym się zapisać.
-
- Ekspert
Re: ...
Wiem, że odpowiedź już uzyskałaś ale żeby inni wiedzieli, widzieli i w ogóle 'żeby nie było' to:angie pisze:Witam! Czy ktoś mógłby uraczyć mnie odpowiedzią na pytanie ILE i JAKIEGO TYPU zajecia powinni wybrać uczniowie GRAFIKI z grup zaocznych??? Ogromnie zależy mi na PRAWIDŁOWEJ odpowiedzi ponieważ jestem w trakcie przenoszenia sie z zajęć dziennych na zaoczne - w poniedziałek już są zapisy a ja nie wiem ile przedmiotów powinnam wybrać :/
z góry dziękuję
Przypominam grupom ZAOCZNYM, że w tym semestrze z planu wybieramy minimum:
- 1 przedmiot informatyczny,
1 język angielski,
1 przedmiot obowiązkowy:- I rok - reklama internetowa LUB reklama zewnętrzna
II rok - prawo reklamy
- I rok - reklama internetowa LUB reklama zewnętrzna
-
- Ekspert
To jest możliwe jedynie, gdy zostaną spełnione następujące warunki:Monika870 pisze:mam pytanie co do planu; byłaby możliwośc zamiany godzin zajęć 'projektu fotograficznego' i 'portfolia fotograficznego' ?(najpierw by było portfolio, potem projekt fotograficzny) ? :>
1. Prowadzący wyrazi na to zgodę,
2. Słuchacze uczęszczający na te zajęcia wyrażą na to zgodę.
-
- Ekspert
Drogi Oskarze P. [żeby nie było, że nie wiem komu odpisuję ],Oskar90 pisze:Droga Ewo, (tak bardziej oficjalnie )
Terminy technik sprzedaży dla grup zaocznych sa już od września podane do Waszej wiadomości, w dodatku są to terminy następujące:
- - 19/20. VI (sob./niedz.)
- 26/27. VI (sob./niedz.)
- 03/04. VII (sob./niedz.)
Gdyby tak się jednak nie stało, to możesz napisać podanie do p. Dyrektor z prośbą o zmianę terminu realizacji w/w na wrzesień 2010 r. Wtedy na III semestr jesteś promowany warunkowo (czyli sesja musi być 'na czysto')
-
- Początkujący(a)
hej pesca!
dwa pytania mam..
1. Jeśli przepisywany był w poprzednim semestrze język angielski z uczelni państwowej, to w tym semestrze też muszę pisać podanie jeszcze raz, i jeszcze raz kserować indeks?
2. czy istnieje możliwość przepisania przedmiotu "Historia sztuki i reklamy" u S.Giżki, za przedmiot z uczelni "historia sztuki" ???
jak możesz, napisz mi proszę;)
dwa pytania mam..
1. Jeśli przepisywany był w poprzednim semestrze język angielski z uczelni państwowej, to w tym semestrze też muszę pisać podanie jeszcze raz, i jeszcze raz kserować indeks?
2. czy istnieje możliwość przepisania przedmiotu "Historia sztuki i reklamy" u S.Giżki, za przedmiot z uczelni "historia sztuki" ???
-
- Ekspert
1. Tak, KONIECZNIE (najlepiej jak najszybciej), indeksu już nie musimy kserować (chyba że dotyczy to innego semestru niż ten z którego przepisywałaś ocenę)barrakuz pisze:hej pesca!
dwa pytania mam..
2. Sądzę, że tak ale o tym musi zdecydować prowadząca - procedura taka sama jak w przypadku języka angielskiego
-
- Ekspert
spokojnie - będziemy się martwić po pierwszym zjeździe. Znając życie jeszcze spora część ludzi dopisze się bezpośrednio o Wykładowców, bo o zapisach internetowych zapomnieli...trysz pisze:Pesca a co w przypadku gdy na angielski są zapisane tylko 4 osoby?? Jakoś nie widzi mi się zmieniać godziny, bo to jedyna która mi odpowiadała.
-
- Nowy(a)
Cześć, jestem nowa i nie ogarniam jeszcze wszystkiego, ale kto pyta nie błądzi;)
Podczas wizyty w przemiłym sekretariacie chyba było wspominane coś o spotkaniu organizacyjnym dla zaocznych z naboru lutowego.
Zdaje mi się że to chyba miała być sobota podczas naszego pierwszego zjazdu (ale mogłam coś przekręcić...), godzina 9.
W tym czasie odbywają się już zajęcia, na które jestem zapisana (projekt foto). Czy jeśli nie będę na tym spotkaniu organizacyjnym to dużo stracę?
Chyba że jednak odbywa się w innym czasie.
Pozdrawiam
Magda
Podczas wizyty w przemiłym sekretariacie chyba było wspominane coś o spotkaniu organizacyjnym dla zaocznych z naboru lutowego.
Zdaje mi się że to chyba miała być sobota podczas naszego pierwszego zjazdu (ale mogłam coś przekręcić...), godzina 9.
W tym czasie odbywają się już zajęcia, na które jestem zapisana (projekt foto). Czy jeśli nie będę na tym spotkaniu organizacyjnym to dużo stracę?
Chyba że jednak odbywa się w innym czasie.
Pozdrawiam
Magda