Ja z kolei polecałbym, żeby w szkole reklamy nastawiać się na naukę... reklamy. Szczególnie, że jest tyle wspaniałych przedmiotów dodatkowych poświęconych reklamie i twórczości okołoreklamowej. Ot, choćby taki Humor w reklamie...tiptop pisze:ponawiam moje pytanie:
Czy można zapisać się na lektorat językowy i na konsultacje jednocześnie, licząc ,że język będzie liczony wtedy jako przedmiot dodatkowy???Z góry dziękuję za odpowiedź Smile
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
W szkole reklamy uczmy się... reklamy!
-
- Zawsze coś napisze
Co oznacza zaliczenie przedmiotu w nestepnym semestrze?maland pisze:
zobowiązuje się on tym samym do zaliczenia tego przedmiotu w następnym semestrze.
To ze ma sie CAŁY semestr na jego zaliczenie, czy to ze trzeba go zaliczyc w najblizszej sesji poprawkowej, czyli w przypadku obecnego semestru na najblizszym zjezdzie?
No wlasnie, co oznacza kolejna sesja? Kolejna normalna sesja, czyli maj-czerwiec, czy sesja kolejna - czyli najblizsza poprawkowa z poprzedniego semestru? czyli luty-marzec ?zielonyszerszen pisze: i na kolejnej sesji po opłaceniu tych dwóch warunków zaliczyć je
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
rezygnacja
Witam,
w piątek 26 lutego wysłałam mailem podanie o rezygnację ze szkoły. Chciałabym dowiedzieć się, co jeszcze powinnam zrobić (orginał z moim podpisem zostanie przekazany na następnym zjeździe, nie przeze mnie osobiście). Czy mogę prosić o wydanie moich dokumentów osobie, która będzie dostarczała podanie? Czy mam uiszczać jeszcze jakieś opłaty?
Pozdrawiam,
agata
w piątek 26 lutego wysłałam mailem podanie o rezygnację ze szkoły. Chciałabym dowiedzieć się, co jeszcze powinnam zrobić (orginał z moim podpisem zostanie przekazany na następnym zjeździe, nie przeze mnie osobiście). Czy mogę prosić o wydanie moich dokumentów osobie, która będzie dostarczała podanie? Czy mam uiszczać jeszcze jakieś opłaty?
Pozdrawiam,
agata
-
- Początkujący(a)
Chciałbym się dowiedzieć dokładniej co było zadane z identyfikacji wizualnej u p. A. Włoszczyńskiego. Z tego co pamiętam to dostaliśmy każdy inną branżę firmy Yalima. Do tego napisać coś o tej firmie (ale co dokładnej? wymyślone "opowiadanie"- historia itd.??), dobre i złe cechy plus mapa skojarzeń z firmą. Dobrze zanotowałem? Czy coś przepuściłem.
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
maland pisze:Co oznacza zaliczenie przedmiotu w nestepnym semestrze?maland pisze:
zobowiązuje się on tym samym do zaliczenia tego przedmiotu w następnym semestrze.
To ze ma sie CAŁY semestr na jego zaliczenie, czy to ze trzeba go zaliczyc w najblizszej sesji poprawkowej, czyli w przypadku obecnego semestru na najblizszym zjezdzie?
No wlasnie, co oznacza kolejna sesja? Kolejna normalna sesja, czyli maj-czerwiec, czy sesja kolejna - czyli najblizsza poprawkowa z poprzedniego semestru? czyli luty-marzec ?[/quot]zielonyszerszen pisze: i na kolejnej sesji po opłaceniu tych dwóch warunków zaliczyć je
też jestem ciekaw..
-
- Początkujący(a)
Też szukałem, dla innych jakby co:
http://www.toster.szkolareklamy.edu.pl/zapisy/
a dla ludzi z poza WSR? Jaki koszt?
http://www.toster.szkolareklamy.edu.pl/zapisy/
a dla ludzi z poza WSR? Jaki koszt?