Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
UWAGA!
Właśnie przeglądam Wasze listy obecności i...
Delikatnie mówiąc nie jest dobrze.. Nie pilnujecie ich i mimo że część Was widziałam w sobotę, to na listach z angielskiego czy informatyki nie widniejecie..
Mam nadzieję, że macie świadomość tego, że jest tylko 5 zjazdów i niektórzy mają już 20% nieobecności? Pilnujcie list! Zmodyfikowałam je, abyście mogli na nich składać podpisy, a nie plusy.
Proście Wykładowców o listy, niech je po prostu puszczają po sali.
ps. Podpisujcie się swoim podpisem przy swoim nazwisku, wyobraźcie sobie, że to widać, że jedna osoba wpisała kilka innych
Właśnie przeglądam Wasze listy obecności i...
Delikatnie mówiąc nie jest dobrze.. Nie pilnujecie ich i mimo że część Was widziałam w sobotę, to na listach z angielskiego czy informatyki nie widniejecie..
Mam nadzieję, że macie świadomość tego, że jest tylko 5 zjazdów i niektórzy mają już 20% nieobecności? Pilnujcie list! Zmodyfikowałam je, abyście mogli na nich składać podpisy, a nie plusy.
Proście Wykładowców o listy, niech je po prostu puszczają po sali.
ps. Podpisujcie się swoim podpisem przy swoim nazwisku, wyobraźcie sobie, że to widać, że jedna osoba wpisała kilka innych
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Niestety nie.. Wasze listy obecności są takie same jak w zeszłym semetrze i musicie ich wypatrywać, gdyż tylko te trafiają do mnie i na nich opieram wyliczoną frekwencję..karmazyn pisze:Na Flash-u 15.30-17.00 Pani Kotowska i na angielskim 17.15-18.45 Pan Bogucki mieli ręcznie stworzone listy obecności. Czy takie też są ważne i czy jesteś w ich posiadaniu Ewelinko
Jutro postaram się to wszystko ogarnąć, może zdobędę listy W każdym razie postaram się to załatwić tak, by nikt nie był poszkodowany
-
- Ekspert
Skoro pozwoliłam Ci wypełnić wniosek to nie powinno być problemu. Czekam na odzew z WSTH kiedy i jak mam im to dostarczyć. Nie stresuj się niepotrzebniekoscinski pisze:Ewelino chciałam zapytać czy jestem przepisana na indywidualny tryb? Dałam Ci potwierdzenie wpłaty i podanie ale nie wiem, czy wszystko się udało?
-
- Ekspert
WAŻNE!
W dniu 14.03.2010r. [niedziela] wszystkie osoby, które nie zaliczyły:
będą miały możliwość zdawania zaległych egzaminów [ustnie/pisemnie] w godzinach 8:30 - 12.00. Najprawdopodobniej odwiedzi nas p. Błaszkowski.
Jest to OSTATNI możliwy termin podejścia do tych egzaminów.
Przypominam, że przed nimi każdy student musi opłacić tą poprawkę u mnie [1 egzamin - 40 zł] i odebrać protokół poprawkowy.
Pozostałe egzaminy zaliczacie wg ustaleń z Wykładowcami, także
opłacając egzamin i pobierając ode mnie protokół poprawkowy.
Deadline OSTATECZNY oddania indeksów przez poprawkowiczów wyznaczony przez WSTH to:
18.03.2010r. (!!).
Proszę, dopilnujcie tego!
- - Etyki,
- Filozofii/Politologii
będą miały możliwość zdawania zaległych egzaminów [ustnie/pisemnie] w godzinach 8:30 - 12.00. Najprawdopodobniej odwiedzi nas p. Błaszkowski.
Jest to OSTATNI możliwy termin podejścia do tych egzaminów.
Przypominam, że przed nimi każdy student musi opłacić tą poprawkę u mnie [1 egzamin - 40 zł] i odebrać protokół poprawkowy.
Pozostałe egzaminy zaliczacie wg ustaleń z Wykładowcami, także
opłacając egzamin i pobierając ode mnie protokół poprawkowy.
Deadline OSTATECZNY oddania indeksów przez poprawkowiczów wyznaczony przez WSTH to:
18.03.2010r. (!!).
Proszę, dopilnujcie tego!