"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
A jednak na grafoster komplet, jak to się stało, że nie było informacji (a raczej była dwa dni temu, ze zapisy wkrótce ruszą), a jednak ludzie się pozgłaszali... Czy z zaocznych ktoś zdążył się zapisać czy tylko ja jestem niekumata - chociaż zależało mi i wydawało mi się, że śledziłam wątek? Jak widać myliłam się..
-
- Ekspert
http://filolozka.brood.pl/takze-a-tak-ze/Camiart pisze:Nie tylko Wam "mózgi wolno pracowały" takiego info nie było na forum po prostu także nie ma co się bać o swoją spostrzegawczość i myślenie szkoda tylko, że wszystkie są na razie w pt...
I wszystkie zapewne będą w piątki, tak jak w zeszłym roku.
-
- Czasami coś napisze
Artur0 pisze:http://filolozka.brood.pl/takze-a-tak-ze/Camiart pisze:Nie tylko Wam "mózgi wolno pracowały" takiego info nie było na forum po prostu także nie ma co się bać o swoją spostrzegawczość i myślenie szkoda tylko, że wszystkie są na razie w pt...
I wszystkie zapewne będą w piątki, tak jak w zeszłym roku.
to stwarza ogromne możliwości wyboru dla słuchaczy zaocznych...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wszystko o... Tosterach
Teraz, po uporządkowaniu forum w tym zakresie, to już o Tosterach chyba wszystko wiadomo. Zapisy na marcowego FOTOstera trwają tylko do niedzieli 07/03/2010. Czuwaj!
PS. Prawdopodobnie w tym sezonie będzie jeszcze jeden GRAFOster kaligraficzny - w kwietniu lub w maju.
PS. Prawdopodobnie w tym sezonie będzie jeszcze jeden GRAFOster kaligraficzny - w kwietniu lub w maju.
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Toster + Berlin
Oczywiście. Warsztaty otwarte są otwarte nawet dla osób spoza szkoły.amroczkowska pisze:czy studenci ID też mogą brać udział w warsztatach?
Ufam, ze pojedziemy. Jeszcze chwila cierpliwości, a podam szczegóły organizacyjne.maland pisze:a co z wyjazdem do berlina?
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
Dobra, dobra z tą kawą... Pytanie co z toaletami? Bo chyba 90% słuchaczy się wykruszy w połowie dnia, z powodu różnych dolegliwości i wysokich ciśnień. ;PW najbliższych dniach (a więc również w weekend 13-14/03/2010) zamknięty pozostanie w siedzibie WSR jeden z pionów dostarczających bieżącą wodę. Nieszczęśliwie jest to ten pion, do którego podłączony jest nasz automat kawowy.