Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Deklaracje w sprawie pracy licencjackiej
Przypominam, że:
Deklaracje w sprawie prac licencjackich należy przesyłać na mój adres mailowy do dnia 24/03/2010 (środa).
Studenci, którzy nie dotrzymają tego terminu, nie będą mieli wolnej ręki w kwestii wyboru promotora.
PS.
Pamiętajcie, by pracę powiązać z tematyką dziennikarstwa
Deklaracje w sprawie prac licencjackich należy przesyłać na mój adres mailowy do dnia 24/03/2010 (środa).
Studenci, którzy nie dotrzymają tego terminu, nie będą mieli wolnej ręki w kwestii wyboru promotora.
PS.
Pamiętajcie, by pracę powiązać z tematyką dziennikarstwa
-
- Ekspert
Osoby, które wysłały deklarację:
- And… Izabela
Bal… Marta
Bą… Katarzyna
Bie… Piotr
Bła… Artur
Boc… Katarzyna
Bud… Tomasz
Bur… Magdalena
Cie… Isabella
Cud… Piotr
Czł… Agata
Dag.. Monika
Dag.. Wojciech
Dąb… Grzegorz
Dmo… Agnieszka
Dom… Wioleta
Dyl… Piotr
Fer… Bartłomiej
Fil… Marta
Gło… Paweł
Guc… Adrian
Gwa… Robert
Jan… Patrycja
Jan… Przemysław
Jar… Paweł
Jez… Anna
Jus… Przemysław
Kas… Krzysztof
Koc… Marta
Koc… Agnieszka
Ku… Maja
Kuz… Monika
Lis… Krzysztof
Łap… Agata
Łuk… Anna
Łuk… Paulina
Mac… Monika
Mar… Iwona
Mie… Michał
Mis… Michał
Nie… Łukasz
Och… Piotr
Paw… Sylwia
Pie… Paweł
Pio… Dorota
Pod… Marta
Pon… Bartłomiej
Por… Nina
Rab… Łukasz
Reg.. Magdalena
Sai… Sabrina
Saw… Katarzyna
Sen… Karolina
Sob… Kamil
Suk… Adriana
Szw… Daniel
Tus… Magdalena
Wes… Michał
Wit… Jarosław
Zak… Anna
Zaw… Anna
Zdu… Tomasz
Ostatnio zmieniony 27 mar (sob) 2010, 09:39:57 przez OSHka, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Eee? Nie, nie lubię TV. Serio. To dla mnie męki oglądać cokolwiek, a już świecić twarzą do kamery, to tylko odliczam w głowie czas do końca zajęć. Prasa, internet, radio - ok, ale medium, którego głównym założeniem jest dotrzeć do jak największej liczby kretynów, podając mu jak najprościej gotowe obrazy prosto w nalany pysk, mnie odrzuca na kilometr. Po prostu nie kręci mnie to totalnie.
Z logicznego punktu widzenia to głupota, stwierdzenie, że śpi się godzinę krócej. Oczywiście wcześniej założywszy, że osoba idzie spać kiedy jest zmęczona, a nie jak debil, czeka do 23-24, by w końcu móc się położyć. Sama zmiana czasu, to już w ogóle relikt przeszłości, który od dawna powinien zostać wyrzucony z życia, ale to już każdy chyba wie...
Z logicznego punktu widzenia to głupota, stwierdzenie, że śpi się godzinę krócej. Oczywiście wcześniej założywszy, że osoba idzie spać kiedy jest zmęczona, a nie jak debil, czeka do 23-24, by w końcu móc się położyć. Sama zmiana czasu, to już w ogóle relikt przeszłości, który od dawna powinien zostać wyrzucony z życia, ale to już każdy chyba wie...
-
- Ekspert
UWAGA!
Informuję, że pod telefonem i mailem będę dostępna dopiero 12.04, dlatego w sprawach wszelkich proszę o posty na forum, postaram się w miarę możliwości tu zajrzeć i odpowiedzieć.
To tak na wszelki wypadek
A teraz:
Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim szybkiego dorwania
w dzień wielkiego wodą lania
Informuję, że pod telefonem i mailem będę dostępna dopiero 12.04, dlatego w sprawach wszelkich proszę o posty na forum, postaram się w miarę możliwości tu zajrzeć i odpowiedzieć.
To tak na wszelki wypadek
A teraz:
Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim szybkiego dorwania
w dzień wielkiego wodą lania