Najzwyczajniej: waczko@szkolareklamy.plCarline pisze:Ponawiam prośbę o maila do Waczko
HELP
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zaczyna działać
Ja uwielbiam zadania domowe od pani Łęskiej, ale muszę podzielić pogląd malanda.maland pisze:to ja mam pytanie, ale raczej do dyrekcji szkoly.szpilman123 pisze:Jedziemy.
1. "Przegląd i analiza czcionek" ..
Dlaczego po 4 zjazdach (na 6) studenci zaoczni poznali zaledwie historie typografii i rodzaje krojow pisma? Zadnych informacji "technicznych" czy jakkolwiek przydanych przy pracy. A jako zadania dostaja zabawe w tworzenie plakacikow, badz malowanie ideogramow? Rozumiem, ze Pani prowadzaca jest po ASP i uwaza ze to wszystko jest wazne, ale majac 6 zjazdow chcielibysmy nauczyc sie czegos co nam sie przyda w pracy, a ja na dana chwile nie wiem nic. Nawet o swietle liter..
Nie wiem nic na temat ani światła ani cienia liter, intuicyjnie to do mnie słabo trafia. Zawsze biorę taką miarę, że jeśli nie wiem czego nie wiem, to oznacza, że nie wiem nic. Tu niestety tak jest.
-
- Zaczyna działać
http://www.sklep.gildia.pl/literatura/4 ... typografiiEkiana pisze:Ja uwielbiam zadania domowe od pani Łęskiej, ale muszę podzielić pogląd malanda.maland pisze:to ja mam pytanie, ale raczej do dyrekcji szkoly.szpilman123 pisze:Jedziemy.
1. "Przegląd i analiza czcionek" ..
Dlaczego po 4 zjazdach (na 6) studenci zaoczni poznali zaledwie historie typografii i rodzaje krojow pisma? Zadnych informacji "technicznych" czy jakkolwiek przydanych przy pracy. A jako zadania dostaja zabawe w tworzenie plakacikow, badz malowanie ideogramow? Rozumiem, ze Pani prowadzaca jest po ASP i uwaza ze to wszystko jest wazne, ale majac 6 zjazdow chcielibysmy nauczyc sie czegos co nam sie przyda w pracy, a ja na dana chwile nie wiem nic. Nawet o swietle liter..
Nie wiem nic na temat ani światła ani cienia liter, intuicyjnie to do mnie słabo trafia. Zawsze biorę taką miarę, że jeśli nie wiem czego nie wiem, to oznacza, że nie wiem nic. Tu niestety tak jest.
Polecam kupic i przeczytac odrobina dobrego smaku i znajomosci softu potrafi sporo zdzialac z ta książką
-
- Zaczyna działać
-
- Zawsze coś napisze
dzieki wszystkim ale czytac ksiazki to ja moge bez WSRu.
Chodzi przeciez o to zeby kazdy prowadzacy dal nam jak najwiecej od siebie. Ze swojego doswiadczenia. Wiekszosci prowadzacym sie to udaje, niestety nie wszystkim. A to jest najwieksza zaleta WSRu ze ludzie tutaj pracujacy to w calosci lub w wiekszosci ludzie pracujacy w branzy..
Niestety na typografii zaocznych to sie nie sprawdza.
Chodzi przeciez o to zeby kazdy prowadzacy dal nam jak najwiecej od siebie. Ze swojego doswiadczenia. Wiekszosci prowadzacym sie to udaje, niestety nie wszystkim. A to jest najwieksza zaleta WSRu ze ludzie tutaj pracujacy to w calosci lub w wiekszosci ludzie pracujacy w branzy..
Niestety na typografii zaocznych to sie nie sprawdza.
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)