Niestety nie ode mnie jest to zależne, a od mojej skrzynki pocztowej, która ma spore ograniczenia.. Maile zaczęłam wysyłać chyba we wtorek.. Zrobiłam co w mojej mocy..Magdusia pisze:no i dobrze by było powiadomic ludzi jakos max w PON a nie w czwartek ze ej ej macie w sobote i niedziele zajecia..
Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
W kwestii płatności:
Dostępne są trzy rodzaje płatności: miesięczna, semestralna, całościowa. Jeśli ktoś wybiera wpłaty miesięczne to tak jakby rozkładał sobie całą płatność na raty, w tym przypadku na 12 (a nie np. na 10, żeby nie płacić na wakacje). Nie ma to związku z tym, czy zajęcia w danym miesiącu są czy też nie, ponieważ to jest rata odnosząca się do całego trybu studiów.
Identycznie było i jest w WSR
Dostępne są trzy rodzaje płatności: miesięczna, semestralna, całościowa. Jeśli ktoś wybiera wpłaty miesięczne to tak jakby rozkładał sobie całą płatność na raty, w tym przypadku na 12 (a nie np. na 10, żeby nie płacić na wakacje). Nie ma to związku z tym, czy zajęcia w danym miesiącu są czy też nie, ponieważ to jest rata odnosząca się do całego trybu studiów.
Identycznie było i jest w WSR
-
- Ekspert
Mail doszedł, przekazałam informację SW. Najprawdopodobniej do osób, które będą miały zmienionego promotora wyślemy maila, a listę umieścimy na forum. Zaznaczam, że to tylko moje gdybaniea_anka pisze:OSHka, napisałam do Ciebie maila, ale nie wiem czy doszedł (kilka dni temu)... chciałam się dowiedzieć kto jest moim promotorem, bo nie mogłam być na zjeździe a wtedy miało być podane... masz takie informacje? Pozdro
-
- Zadomowił(a) się
zmienionego??? W jakim sensie??OSHka pisze:Mail doszedł, przekazałam informację SW. Najprawdopodobniej do osób, które będą miały zmienionego promotora wyślemy maila, a listę umieścimy na forum. Zaznaczam, że to tylko moje gdybaniea_anka pisze:OSHka, napisałam do Ciebie maila, ale nie wiem czy doszedł (kilka dni temu)... chciałam się dowiedzieć kto jest moim promotorem, bo nie mogłam być na zjeździe a wtedy miało być podane... masz takie informacje? Pozdro
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze