"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
"Pytajnik" ;-)
"Pytajnik" - czyli miejsce gdzie można pytać
To miejsce, w którym możecie nasi najdrożsi Słuchacze zadawać nam pytania wszelakie (oczywiście te związane ze szkołą).
Jeśli czegoś nie jesteście pewni, jeśli czegoś nie wiecie pytajcie. Ja i mój mały zespolik chętnie Wam na te pytania odpowiemy.
Topik ten powstał w celu uniknięcia wielu miejsc, gdzie te pytania mogą paść a których my możemy nie znaleźć. Nie zakładajcie stu innych topików. Jeśli chcecie się o cokolwiek spytać, zróbcie to tutaj! Może to dotyczyć nauki, płatności, wątpliwości, wszystkiego czego nie jesteście pewni. I pamiętajcie lepiej się zapytać niż potem ponosić konsekwencje tego "nie zapytania" się.
To miejsce, w którym możecie nasi najdrożsi Słuchacze zadawać nam pytania wszelakie (oczywiście te związane ze szkołą).
Jeśli czegoś nie jesteście pewni, jeśli czegoś nie wiecie pytajcie. Ja i mój mały zespolik chętnie Wam na te pytania odpowiemy.
Topik ten powstał w celu uniknięcia wielu miejsc, gdzie te pytania mogą paść a których my możemy nie znaleźć. Nie zakładajcie stu innych topików. Jeśli chcecie się o cokolwiek spytać, zróbcie to tutaj! Może to dotyczyć nauki, płatności, wątpliwości, wszystkiego czego nie jesteście pewni. I pamiętajcie lepiej się zapytać niż potem ponosić konsekwencje tego "nie zapytania" się.
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zaczyna działać
http://szkolareklamy.pl/ftopicp-155207-.html#155207bLu pisze:ale ze taki latwy czy trudny ? bo mi szczerze mowiac w ogole nie idzie ten projekt, dostalam beznadziejny temat bo mam uslugi.. a nie produkt.. wiec poprostu nie daje sobie z tym rady..
dacie linka wredasy do przykladu tego testu ;>?
no bez przesadyEkiana pisze:Trudny.
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
pixa pisze:http://szkolareklamy.pl/ftopicp-155207-.html#155207bLu pisze:ale ze taki latwy czy trudny ? bo mi szczerze mowiac w ogole nie idzie ten projekt, dostalam beznadziejny temat bo mam uslugi.. a nie produkt.. wiec poprostu nie daje sobie z tym rady..
dacie linka wredasy do przykladu tego testu ;>?
dziekowac