"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
mam pytanie odnosnie terminow zjazdow dla kierunkow pazdziernikowych. o ile sesja poprawkowa wypada na 5 i 6 czerwca, o tyle.. nie mamy pojecia co dalej
a przyznam, ze w pracy mnie cisna o wypelnienie grafiku na czerwiec i nie mam pojecia czy techniki sprzedarzy zaczna sie jeszcze w czerwcu, czy moze dopiero w lipcu ?
bylabym wdzieczna za pewna odpowiedz
>Foto
a przyznam, ze w pracy mnie cisna o wypelnienie grafiku na czerwiec i nie mam pojecia czy techniki sprzedarzy zaczna sie jeszcze w czerwcu, czy moze dopiero w lipcu ?
>Foto
-
- Loża WSR
po 1bLu pisze:mam pytanie odnosnie terminow zjazdow dla kierunkow pazdziernikowych. o ile sesja poprawkowa wypada na 5 i 6 czerwca, o tyle.. nie mamy pojecia co dalej
>Foto
sesja poprawkowa nie patrząc na specjalizacje jest 12/13
po 2
na tą chwilę według grafiku techniki powinny się odbyć:
19/20 VI
26/27 VI
03/04 VII
-
- Nowy(a)
Mam pytanie z zupełnie innej beczki.
Czy istnieje możliwość zapisania się do szkoły na pojedyncze zajęcia?
Na przykład ktoś nie chce realizować pełnego programu ale na przykład chce poznać HTML i szuka czegoś w rodzaju kursu.
Czy można, będąc "osobą z zewnątrz" płacić i chodzić tylko na jeden przedmiot lub więcej, nie będąc uczniem szkoły?
Mój znajomy mnie o to pytał i zdaje mi się, że gdzieś taką informację widziałam, ale może mi się tylko zdaje...
Dziękuję i pozdrawiam
Czy istnieje możliwość zapisania się do szkoły na pojedyncze zajęcia?
Na przykład ktoś nie chce realizować pełnego programu ale na przykład chce poznać HTML i szuka czegoś w rodzaju kursu.
Czy można, będąc "osobą z zewnątrz" płacić i chodzić tylko na jeden przedmiot lub więcej, nie będąc uczniem szkoły?
Mój znajomy mnie o to pytał i zdaje mi się, że gdzieś taką informację widziałam, ale może mi się tylko zdaje...
Dziękuję i pozdrawiam
-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Zawsze coś napisze
to nie latwiej bylo dopytac zleceniodawce o co mu chodzilo? Nie musisz przeciez byc alfa i omega i wiedziec co ma na mysli, szczegolnie jesli uzywa wyrazenia ktore nie jest powszechne, o ile w ogole istnieje, bo nawet google nie slyszaly o czyms takim
a moze cos zle uslyszalas? bo nie bardzo wiem jak plakat moze byc partycypujacy. Moze jakis "interaktywny", czyli taki na ktorym cos odbiorcy moga robic (jak np. billboardy na ktore przyklejalo sie gume do zucia odpowiednim kolorem, zeby dokonczyc obraz) ale to chyba byloby przesadne w przypadku firmy ochroniarskiej.
Pamietaj - komunikacja podstawa sukcesu. Jak sie nie dogadasz czego dokladnie chcieli, to watpie zeby zleceniodawca byl zadowolony.
a moze cos zle uslyszalas? bo nie bardzo wiem jak plakat moze byc partycypujacy. Moze jakis "interaktywny", czyli taki na ktorym cos odbiorcy moga robic (jak np. billboardy na ktore przyklejalo sie gume do zucia odpowiednim kolorem, zeby dokonczyc obraz) ale to chyba byloby przesadne w przypadku firmy ochroniarskiej.
Pamietaj - komunikacja podstawa sukcesu. Jak sie nie dogadasz czego dokladnie chcieli, to watpie zeby zleceniodawca byl zadowolony.
-
- Zadomowił(a) się
wlasnie, ile to trwa? bo moze jednak uda mi sie isc po tym do pracy ? nie ukrywam ze mam z tym straszny problem bo musze pracowac okreslona ilosc weekendow w miesiacu, a musze sie teraz na grafik wpisywac wiec troche nie fair ze jest miesiac przed, a jeszcze nic nie wiadomo;/;/;/;/_Kaska_ pisze:W koncu nie zapytalam...Ile godzin trwaja te techniki? Tak mniej wiecej chociaz, zebym sie orientowala jak to wyglada.
mozna prosic o podanie konkretnych godzin ?