Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
tak a co tam?_Kaska_ pisze:Jesli dobrze kojarze, chodzisz na portfolio do O.P, prawda?kropsi pisze:aneta_siejka@wp.pl
a tak w ogóle to jestem lekko zdezorientowana, zdjęcia na portret u Kobusińskiego oddajemy na ostatnich zajęciach czy jakoś w sesji jest termin?
A pracę z rekl. tel. do kiedy?
-
- Zadomowił(a) się
Z tego co wiem, wszystko o co pytasz normalnie w terminie sesji. Ale jesli sie myle, niech mnie ktos z bledu wyprowadzi.
A...Bo chcialam zapytac jak ma wygladac to zaliczenie. Na najblizsze zajecia mamy przyniesc jeszcze zdjecia swoje, normalne konsultacje bede, a w terminie sesji oddamy portfolio i napiszemy test? W ogole...Co na tym bedzie? Z tego co pamietam, mowil, ze to bedzie 'niespodzianka'...Ale moze jak mnie nie bylo cos wspominal...: P
A...Bo chcialam zapytac jak ma wygladac to zaliczenie. Na najblizsze zajecia mamy przyniesc jeszcze zdjecia swoje, normalne konsultacje bede, a w terminie sesji oddamy portfolio i napiszemy test? W ogole...Co na tym bedzie? Z tego co pamietam, mowil, ze to bedzie 'niespodzianka'...Ale moze jak mnie nie bylo cos wspominal...: P
-
- Nowy(a)
Chyba jest tak jak piszesz, na ostatnich zajęciach będą normalne zajęcia_Kaska_ pisze:Z tego co wiem, wszystko o co pytasz normalnie w terminie sesji. Ale jesli sie myle, niech mnie ktos z bledu wyprowadzi.
a portfolio i test chyba w sesji. Nie mówił nic więcej z tego co pamiętam o teście, może na ostatnich zajęciach coś powie...
-
- Czasami coś napisze
ale się podlizują no. swoją drogą niewidze tych Waszych usmiechow.;P slabo sie staracie jednak;D
ale wracając do tematu, jutro sie tym postaram zająć/czyt. przy ładniejszym świetle=brak skanera/ :d
a . jeszcze jedno co było z ciemni cyfrowej ?, dobrze kojarze, że bedziemy mieli na zajęciach coś robić ze zdjęciami, taak. ;>
ale wracając do tematu, jutro sie tym postaram zająć/czyt. przy ładniejszym świetle=brak skanera/ :d
czyli myśle , że 30x20 powinien być też odpowiedni . . ;]to ma być chyba jedno zdjęcie w formacie 30x40 w każdym razie coś zbliżonego do tego formatu
a . jeszcze jedno co było z ciemni cyfrowej ?, dobrze kojarze, że bedziemy mieli na zajęciach coś robić ze zdjęciami, taak. ;>