Rekrutacja Online
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Rekrutacja Online
Chciałam się zapytać czy jeżeli zarejestrowałam się przez internet, ale w tym wyznaczonym tygodniu nie zdążę przywieźć wszystkich dokumentów to czy jest możliwość przedłużenie swojego zgłoszenia??
-
- Loża WSR
Re: Rekrutacja Online
na tą chwilę są wolne miejsca więc nawet jak minie 7 dni od wysłania deklaracji ta deklaracja będzie trzymana u nas w archiwumnadinne17 pisze:Chciałam się zapytać czy jeżeli zarejestrowałam się przez internet, ale w tym wyznaczonym tygodniu nie zdążę przywieźć wszystkich dokumentów to czy jest możliwość przedłużenie swojego zgłoszenia??
więc zapraszamy Smile
-
- Czasami coś napisze
zapisy
Mogę zapisać się przez internet np. jutro a dokumenty dostarczyć dopiero po 5 lipca? (fotografia reklamowa, dzienne)
-
- Loża WSR
Re: zapisy
możesz ale...Blocaillou1 pisze:Mogę zapisać się przez internet np. jutro a dokumenty dostarczyć dopiero po 5 lipca? (fotografia reklamowa, dzienne)
Twoje miejsce nie będzie już zarezerwowane ale nie martw się 5 lipca na 100% będą jeszcze miejsca
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
Hey!
Mam problem z wysłaniem deklaracji uczestnictwa (online). Wypełniam wszystkie pola z "*", a na samym dole zaznaczam że byłem na dniu otwartym, zamawiałem informator, mam grono i fejkbooka bla bla bla itp. jednak gdy naciskam "Wyślij" pojawia się komunikat:
Problem w tym, że zaznaczyłem jedną z opcji w każdym przypadku i wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
Próbowałem wypełnić arkusz w 3 przeglądarkach (IE, Firefox, Opera) i za każdym razem mam to samo. Możliwe że to problem mojej świetnej neostrady bo często dzięki niej miewam różne dziwne problemy...
W związku z moim problemem mam prośbę.
Moglibyście podać adres e-mail na który mógłbym wysłać deklaracje uczestnictwa ?
Mam problem z wysłaniem deklaracji uczestnictwa (online). Wypełniam wszystkie pola z "*", a na samym dole zaznaczam że byłem na dniu otwartym, zamawiałem informator, mam grono i fejkbooka bla bla bla itp. jednak gdy naciskam "Wyślij" pojawia się komunikat:
Deklaracja uczestnictwa - popraw błędy:
W jaki sposób dowiedziałeś się o Warszawskiej Szkole Reklamy: Wybierz jedną z opcji
Czy uczestniczyłeś w dniach otwartych organizowanych przez Warszawską Szkołę Reklamy: Wybierz jedną z opcji
Czy uczestniczyłeś w bezpłatnych warsztatach TOSTER WORKSHOP WSR organizowanych przez Warszawską Szkołę Reklamy: Wybierz jedną z opcji
Czy zamawiałeś katalog Warszawską Szkołę Reklamy: Wybierz jedną z opcji
Uczestnictwo w portalach społecznościowych: Wybierz jedną z opcji
Nie wyraziłeś zgody na przetwarzenia swoich danych osobowych oraz nie zaakceptowaleś oświadczenia dotyczącego opłaty rejestracyjnej.
Problem w tym, że zaznaczyłem jedną z opcji w każdym przypadku i wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
Próbowałem wypełnić arkusz w 3 przeglądarkach (IE, Firefox, Opera) i za każdym razem mam to samo. Możliwe że to problem mojej świetnej neostrady bo często dzięki niej miewam różne dziwne problemy...
W związku z moim problemem mam prośbę.
Moglibyście podać adres e-mail na który mógłbym wysłać deklaracje uczestnictwa ?
-
- Loża WSR
FallenFreak - proszę szkolareklamy@szkolareklamy.pl
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Dziękizielonyszerszen pisze:FallenFreak - proszę szkolareklamy@szkolareklamy.pl
-
- Początkujący(a)
cześć.
jutro będę się rejestrować przez internet, i do piątku chcę zawieźć już wszystkie papiery itp. mam tylko pytanie, wpisowe płacę przelewem jak zarejestruje się online czy później jak przyjadę z papierami?
pzdr d.
jutro będę się rejestrować przez internet, i do piątku chcę zawieźć już wszystkie papiery itp. mam tylko pytanie, wpisowe płacę przelewem jak zarejestruje się online czy później jak przyjadę z papierami?
pzdr d.
-
- Loża WSR
Re: online
wpisowe możesz wpłacić nawet teraz ponieważ są wolne miejsca i w ten sposób spokojnie dostaniesz się do szkołymarita_brinkova pisze:cześć.
pzdr d.
w takim razie do zobaczenia w piątek z dokumentami i dowodem wpłaty
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR