Zapraszam.OSHka pisze:Tak Zgłoś się do SWsuwak pisze:a kartę egzaminacyjną i indeks będę mógł przez innego pracownika odebrać? nie mogłem pojawić się w zeszłym tygodniu.
pozdrawiam!
Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: pytanie
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Przychodź.
Załatwię to. Przychodź.anna_maria pisze:ciężko powiedzieć, miałam tydzień temu, w sobotę zapłacić za III termin u M.Buśkiewicza ale Ciebie nie było, a Sławek powiedział, że muszę to załatwić z Tobą.Wiec się umówiłam ze za tydzień i nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji. Czy Sławek to jednak załatwi czy znowu mam to przełożyć?
-
- Ekspert
Przypominam, żebyście jutro (NIEDZIELA) po zajęciach zostawili wszystkie indeksy u mnie na biurku. Jestem umówiona z Olą Piotrowską na telefon na wpisy i będziemy chciały to załatwić za jednym razem.
Pamiętajcie, że Ola jest zabieganą osobą i to będzie najprawdopodobniej ostatnia szansa na uzyskanie wpisu.
Pamiętajcie, że Ola jest zabieganą osobą i to będzie najprawdopodobniej ostatnia szansa na uzyskanie wpisu.
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert
Najlepiej zadzwoń do szkoły i wybierz wew. 27, pod nim zastaniesz Piotra F.megejra pisze:grupa nr 3 ("z czasów" reportażu) chciała upomnieć się o nagranie z warsztatów telewizyjnych najlepiej surowy materiał
Dałoby radę je dostać w tą nd?
bo sama zapominałam a jak już pamiętałam to nie widziałam wówczas P. Florka
-
- Ekspert
20/06/2010 (niedziela)Wiciu pisze:aaa i kiedy przewidywane są terminy płatne sesji?
Religiologia [sala 2] (M. Grześkowiak) II termin
grupa A i grupa B (od godziny 08:30)
(egzamin ustny indywidualny; wejścia wg kolejności ustalonej przez zdających)
Biblistyka ST i NT [sala 3] (A. Grześkowiak) II termin
grupa A i grupa B (od godziny 08:30)
(egzamin ustny indywidualny wspomagany pracą semstralną ze ST; wejścia wg kolejności ustalonej przez zdających)
Retoryka i kultura języka dziennikarskiego [sala jeszcze nie ustalona] (J. Wegner)
II termin (ciąg dalszy z 13/06/2010)
grupa A i grupa B 12:00-18:45
(egzamin ustny indywidualny wspomagany pracą semstralną; wejścia wg kolejności ustalonej przez zdających)
wszystkie pozostałe przedmioty z semestru (o ile będzie to konieczne) III termin (płatny)