Maraton
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
Jak zobaczylem pierwszy klip z Icky Flix pomyslalem ze to bedzie jak Kantor. Pozniej bylo duzo lepiej. Bad day in the Midway i ten kawalek ponim naprawde przypadly mi do gustu muzycznie i wizualnie
Monty Python jak MP. Znam prawie na pamiec ale zawsze milo obejrzec jeszcze raz. Mam nadzieje ze kiedys jednak jakis maraton Pythona bedzie. I maraton reklamowy. Koniecznie. Oby. Bo jak nie to jakies tajne komplety musimy uskutecznic ale to juz nie bedzie to samo
Monty Python jak MP. Znam prawie na pamiec ale zawsze milo obejrzec jeszcze raz. Mam nadzieje ze kiedys jednak jakis maraton Pythona bedzie. I maraton reklamowy. Koniecznie. Oby. Bo jak nie to jakies tajne komplety musimy uskutecznic ale to juz nie bedzie to samo
-
- Ekspert
Maraton. Ja wystawiammu ocene 3 (nawet 3-). Dlaczego? Po pierwsze uwazam ze reperturar nie zachacza o mnie szczegolnie teledyski the residens (sa po prostu okropne, męczace). Ja w zasadzie czekałem całą noc na The Terminal. Niestety dzięki Twóm Panom i jednej miłej Pani maraton sie zakończył(w połowie filmu). Jeszcze psychicznie oberwało mi sie od jednego @&$*^# który to był Panem i władcą. Osobiscie uwazam że powinno się wobec tych osób wynbiesc jakies konsekwencje. I mam nadzieje ze zaistniała sytuacja juz sie nie powtórzy.
-
- Ekspert
ja takze czekalam na the terminal mam nadzieje ze uda sie go jakos dokonczyc (moze na nastepnym maratonie - o ile bedzie)senq pisze:, Ja w zasadzie czekałem całą noc na The Terminal. Niestety dzięki Twóm Panom i jednej miłej Pani maraton sie zakończył(w połowie filmu). Jeszcze psychicznie oberwało mi sie od jednego @&$*^# który to był Panem i władcą. Osobiscie uwazam że powinno się wobec tych osób wyniesc jakies konsekwencje. I mam nadzieje ze zaistniała sytuacja juz sie nie powtórzy.
co do tych trzech osobnikow to zdecydowanie zgadzam sie z Toba! niewazne za jakich doroslych sie uwazaja, tym razem zachowali sie jak malolaty.
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
Wybacz ale dwaj panowie mają znaczny związek z tym co się stało, to nie jest mieszanie ich do sprawy. Poza tym nie dość, że narobili bałaganu i było nieprzyjemne zakończenie to jeszcze krecili sie w ta i spowrotem z pozostałymi dwoma paniami. Chyba bylo napisane, że bedzie to maraton a nie imprezka zapoznawcza. Zreszta o dwoch panach juz byl gdzies post odnosnie rozpraszania na zajeciach, widocznie rozpraszanie to ich hobby.Foxymophandlemama pisze:Nie mieszajcie w to osób trzecich. Zakończył się z powodu braku wyobraźni jednej z osób, napewno już ponosi konsekwencje i będzie to troszkę trwało. A co do tego miłego Pana, to NIECO przesadził, nawet łopatologia w jego przypadku na nic się nie zdała.