Chce sie tu uczyc więc...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Re: poczekam
ciekawe, po czym ja rozpoznasz...WIZJONER pisze:Najlepiej poczekam do września lub do października i wtedy mi nie ucieknie...
-
- Zaczyna działać
Re: poczekam
grafikaWIZJONER pisze:She - na jakiej byłaś specjalizacji?
-
- Nowy(a)
he he wcale sie nie ukrywam tylko nie zagladałam tu przez jakis czas, a tu widze dyskusja wrze... i to nie powiem jaka . Miło b y mi był opana poznac, panie Podrywaczu we wrzesniu ale byłam teraz nieco zapracowana i nie złozyłam jeszcze papierów jutro mam okazje ale nie wiem jak to wyjdzie.Jezeli bym sie zdecydowała to co dokładnie musze zrobic i ile wziaść gotówki ??
-
- Czasami coś napisze
rekrutacja
W ogóle nie musisz brać pieniędzy - ja stawiam kino...
Żeby zapisać się do szkoły musisz spełnić, a właściwie wypełnić, uzupełnić i napisać kilka papierków i złożyć je w sekretariacie szkoły - więcej info znajdziesz na stronie internetowej w dziale REKRUTACJA. Dodatkowo musisz zadeklarować pisemnie system płatności i wpłacić wpisowe, ale do tego niezbędne są druki, które otrzymasz w sekretariacie.
Na jaką wybierasz się specjalizację?
Żeby zapisać się do szkoły musisz spełnić, a właściwie wypełnić, uzupełnić i napisać kilka papierków i złożyć je w sekretariacie szkoły - więcej info znajdziesz na stronie internetowej w dziale REKRUTACJA. Dodatkowo musisz zadeklarować pisemnie system płatności i wpłacić wpisowe, ale do tego niezbędne są druki, które otrzymasz w sekretariacie.
-
- Ekspert
Re: rekrutacja
Technik-AptekarzWIZJONER pisze:(...)
-
- Zaczyna działać
Re: rekrutacja
senq pisze:Technik-Aptekarz
cos przegapilam?...