czy już wiadomo jaki będzie plan zajęć?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
czy już wiadomo jaki będzie plan zajęć?
chciałabym wiedzieć czy istnieje juz plan zajęć dla grup dziennych październikowych .interesuje mnie szczególnie grafika.
potrzebne mi to do pracy.
z góry dziękuje za szybką odpowiedź.
pozdrawiam i przesyłam całuski
potrzebne mi to do pracy.
z góry dziękuje za szybką odpowiedź.
pozdrawiam i przesyłam całuski
-
- Początkujący(a)
senq napisal,ze plan zajec bedzie znany dopiero w pazdzierniku i zablokowal mi pytanie.,w sekretariacie i Ty mefju mowiles,ze w tym tygodniu. 8O
szczerze mowiac wolalabym ta druga opcje.
czy moglbys mi wyjasnic o co chodzi?
ja mam wziasc tydzien urlopu,bo plan bedzie znany dopiero w przyszlym miesiacu?nawet nie mam tyle urlopu(a szkoda).
co ja mam robic?
help me!
szczerze mowiac wolalabym ta druga opcje.
czy moglbys mi wyjasnic o co chodzi?
ja mam wziasc tydzien urlopu,bo plan bedzie znany dopiero w przyszlym miesiacu?nawet nie mam tyle urlopu(a szkoda).
co ja mam robic?
help me!
-
- akademiareklamy.edu.pl
od 1993r plan zawsze jest publikowany w 1 tygodniu pażdziernika - po zakończeniu zajęć negocjacyjnych i rozmowach z grupami październikowymi (oni też mają coś do powiedzenia w tej kwestii) - wszelkie naciski na publikowanie go wcześniej owocują dezinformacją - jak wyżej - koncepcja planu istnieje od 2 miesięcy ale jest stale modyfikowana o nowe zmienne - analiza dokumentów złożonych przez ludzi, wyniki rozmów z kandydatami, wyniki ankiet zeszłego roku - jeśli chodzi Ci o grafik umów się na spotkanie z opiekunem roku i wszystko ustalicie - tu tego nie załatwisz - nie wszystko da się zrobić za pośrednictwerm forum
PS
jak szwendałem się po licznych uczelniach w swoim marnym życiu - nigdy i nigdzie plan nie był publikowany wcześniej niż tuż przed pierwszymi zajęciami - po co publikować coś, co później trzeba będzie zmieniać?
PS
jak szwendałem się po licznych uczelniach w swoim marnym życiu - nigdy i nigdzie plan nie był publikowany wcześniej niż tuż przed pierwszymi zajęciami - po co publikować coś, co później trzeba będzie zmieniać?
-
- Początkujący(a)
to po co ludzie sa wprowadzani w blad?
w sekretariacie szkoly powiedziano mi,ze bedzie wiadomo w polowie wrzesnia, a mefju,ze do konca tego tygodnia(przynajmniej tak zrozumialam).
i co ja mam teraz zrobic?
dzieki za bledne info.
ja wiem,ze plany zajec sa zwykle dawane w miesiacu w ktorym rozpoczynana jest nauka.nie jestem glupia.tylko po co ludzi wprowadzac w blad i podnosic im cisnienie?nie wiem co mam teraz zrobic.skoro podajecie takie info to powiedzcie co ja mam teraz zrobic w pracy,co?
wziasc urlop ktory mi nie przysluguje(bo poszlam do pracy,zeby zaczac sie uczyc w tej szkole i troche za krotko pracuje)czy zwolnic sie z niej i zrezygnowac ze szkoly?jedno z dwoch.mam przez to zamieszanie naprawde duzy problem.musze dac godziny zajec do pracy miesiac wczesniej.
SUPER!'
dzieki. pozdrawiam.
w sekretariacie szkoly powiedziano mi,ze bedzie wiadomo w polowie wrzesnia, a mefju,ze do konca tego tygodnia(przynajmniej tak zrozumialam).
i co ja mam teraz zrobic?
dzieki za bledne info.
ja wiem,ze plany zajec sa zwykle dawane w miesiacu w ktorym rozpoczynana jest nauka.nie jestem glupia.tylko po co ludzi wprowadzac w blad i podnosic im cisnienie?nie wiem co mam teraz zrobic.skoro podajecie takie info to powiedzcie co ja mam teraz zrobic w pracy,co?
wziasc urlop ktory mi nie przysluguje(bo poszlam do pracy,zeby zaczac sie uczyc w tej szkole i troche za krotko pracuje)czy zwolnic sie z niej i zrezygnowac ze szkoly?jedno z dwoch.mam przez to zamieszanie naprawde duzy problem.musze dac godziny zajec do pracy miesiac wczesniej.
SUPER!'
dzieki. pozdrawiam.
-
- Loża WSR
To faktycznie trudna sytuacja Alexin. Niestety polecenie ktore dostalas w pracy jest nierealne. Zadna szkola nie poda informacji na miesiac wczesniej bo to goracy okres gdy grafik jest dopinany na ostatni guzik. Poza tym mimo wszystko lepiej dostac plan troche pozniej niz byc narazonym na czeste zmiany bo to dopiero zupelnie dezorganizuje prace
PS. Moze napisz z jakiej jestes specjalizacji, jaki tryb nauki. Byc moze ktos bedzie mogl ustalic przynajmniej ramy godzinowe zajec obowiazkowych i to kiedy masz wolny dzien a fakultety jakos sobie dopasujesz
PS. Moze napisz z jakiej jestes specjalizacji, jaki tryb nauki. Byc moze ktos bedzie mogl ustalic przynajmniej ramy godzinowe zajec obowiazkowych i to kiedy masz wolny dzien a fakultety jakos sobie dopasujesz
-
- akademiareklamy.edu.pl
Alexin - zamiast tworzyć wrażenie, że wszyscy są winni przeczytaj dokładnie mój post wcześniejszy! jeśli to jest sprawa arcy pilna umów się z opiekunem 1 roku na spotkanie - pokaże ci plan zajęć; jak wywierasz na ludzi presję, nagabując kiedy będzie, ale to bardzo ważne itp. to w końcu ktoś mając najlepsze intencje mówi Ci: prosze spróbowac w przyszłym tygodniu lub "..." powinien w tedy być i nie jest to celowe wprowadzanie nikogo w błąd - jesl tak to traktujesz to masz poważny problem; i nie pytaj znów co masz zrobić tylko zrób to co pwoinnaś była od razu zrobic zgodnie z procedura podaną na rozpączęciu roku szkolnego wszystkim - umów sie z S. Wojtkowskim na spotkanie i przestań siać defetystyczne teksty
dzięki za życzliwość
dzięki za życzliwość