"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
z umowami jest takbLu pisze:dobra to podjade ktoregos pieknego dnia.. jeszcze jedno pytanko..
w jaki sposob zmienia sie forme platnosci ?
na studiach bylo to strasznie trudne, zawile i zwiazane z masa roznych papierkow..
chodzi mi o to ze pierwszy rok oplacalam z gory, a teraz bede chciala placic w ratach - mam to zglaszac, cos pisac? czy poprostu terminowo placic?
jeżeli ktoś nie zmienia formy płatności to umowa automatycznie się przedłuża na drugi rok
jeżeli ktoś chce zmienić formę płatności to na rozpoczęciu roku podpisuje nową umowę i płaci tak jak sobie wybierze
a co odpowiedzi na następne pytanie co zadałeś w następnym poście to jest tak że płacisz przez 12 miesięcy do 8 każdego miesiąca i zaczynasz płacić albo od września albo od października
raty co miesiąc są malejące
chyba wszystko
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
kiedy beda terminy zjazdow? podejrzewam ze nie tylko mi sie spieszy bo w wiekszosci firm zaraz beda grafiki na prxyszly miesiac i nie wiadomo jak je ustawiac..
dodam ze pozs pazdziernikiem foto z2 interesuja mnie jeszcze techniki sprzedazy wrzesniowe (moge przewidywac ze jesli rozpoczecie dla wrzesnia jest 4go, to techniki sa 18,19 i 2,3 - ale czy mam racje? czy moze powinnam miec inne weekendy wolne ^ _ ^?)
dodam ze pozs pazdziernikiem foto z2 interesuja mnie jeszcze techniki sprzedazy wrzesniowe (moge przewidywac ze jesli rozpoczecie dla wrzesnia jest 4go, to techniki sa 18,19 i 2,3 - ale czy mam racje? czy moze powinnam miec inne weekendy wolne ^ _ ^?)
-
- Loża WSR
proszę Cię bardzo - chociaż jest to już na stronie od 22 lipcabLu pisze:kiedy beda terminy zjazdow? podejrzewam ze nie tylko mi sie spieszy bo w wiekszosci firm zaraz beda grafiki na prxyszly miesiac i nie wiadomo jak je ustawiac..
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-7969.html
-
- Zadomowił(a) się
to jeszcze jedno pytanie z serii "jestem nieogarnieta"
jesli bym chciala zrobic po foto specjalizacje SR - moglabym ja zrobic w rok ? pewnie jakies przedmioty sie pokrywaja, a juz pare lat temu czytalam polityke szkoly, gdzie bylo napisane ze mozna sie tu uczyc 2 lub 3 lata i to zalezy od nas (i mysle ze wcale nie chodzilo o kiblowanie na ktoryms roku:P) i naszych ambicji ;>
chodzi mi o to zeby nie tracic kolejnych 2ch lat, bo chce wrocic jak najszybciej na studia, ale z drugiej strony SR mnie ciagnie i mysle ze by mi sie przydalo ;>
jesli bym chciala zrobic po foto specjalizacje SR - moglabym ja zrobic w rok ? pewnie jakies przedmioty sie pokrywaja, a juz pare lat temu czytalam polityke szkoly, gdzie bylo napisane ze mozna sie tu uczyc 2 lub 3 lata i to zalezy od nas (i mysle ze wcale nie chodzilo o kiblowanie na ktoryms roku:P) i naszych ambicji ;>
chodzi mi o to zeby nie tracic kolejnych 2ch lat, bo chce wrocic jak najszybciej na studia, ale z drugiej strony SR mnie ciagnie i mysle ze by mi sie przydalo ;>
-
- Loża WSR
słuchaj Blu
co do trzeciego roku to jest tak
dyplom i tak będzie jeden ponieważ nie ważne jaką kończysz specjalizację to po zdaniu egzaminu OKE dostajesz tytuł Technika organizacji reklamy
jeżelibyś się zdecydowała na zostanie na jeszcze rok to na zasadzie ucznia ITN czyli indywidualny tok nauczania
czyli wybierasz sobie te przedmioty co Cię interesują i płacisz tylko za te dane przedmioty
w grupach dziennych to 80 zł w zaocznych 55 zł
pamiętaj przedmioty są jedno semestralne
po skończeniu takiego dodatkowego semestru dostaniesz po prostu na firmowym papierze jakie przedmioty zrealizowałaś i z jakimi ocenami zakończyłaś
co do trzeciego roku to jest tak
dyplom i tak będzie jeden ponieważ nie ważne jaką kończysz specjalizację to po zdaniu egzaminu OKE dostajesz tytuł Technika organizacji reklamy
jeżelibyś się zdecydowała na zostanie na jeszcze rok to na zasadzie ucznia ITN czyli indywidualny tok nauczania
czyli wybierasz sobie te przedmioty co Cię interesują i płacisz tylko za te dane przedmioty
w grupach dziennych to 80 zł w zaocznych 55 zł
pamiętaj przedmioty są jedno semestralne
po skończeniu takiego dodatkowego semestru dostaniesz po prostu na firmowym papierze jakie przedmioty zrealizowałaś i z jakimi ocenami zakończyłaś
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
dobra dobra, nadzieji sobie nie rob bo za ta swoja Legie i tak jestes u mnie skreslony ;D
ehh.. no ale wewnetrzny chyba jakis tez dostaje cos ze foto ? czy to w ogole ginie ? bo generalnie jak studiuje i marketing i reklame to niby SR byloby mi bardziej przydatne niz foto reklamowa.. wiec specjalizacja i tak musi byc na papierze, bo przeciez nie moze byc ze foto i sr dostaja identyczny papier, skoro maja zupelnie inne umiejetnosci ;d
dobra, wiem, mieszam strasznie..
ehh.. no ale wewnetrzny chyba jakis tez dostaje cos ze foto ? czy to w ogole ginie ? bo generalnie jak studiuje i marketing i reklame to niby SR byloby mi bardziej przydatne niz foto reklamowa.. wiec specjalizacja i tak musi byc na papierze, bo przeciez nie moze byc ze foto i sr dostaja identyczny papier, skoro maja zupelnie inne umiejetnosci ;d
dobra, wiem, mieszam strasznie..
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
tak jak pisałem wyżej dyplom jest jeden nie ważne jaką się kończy specjalizację bo jest to tytuł kuratoryjnybLu pisze: ehh.. no ale wewnetrzny chyba jakis tez dostaje cos ze foto ? czy to w ogole ginie ? bo generalnie jak studiuje i marketing i reklame to niby SR byloby mi bardziej przydatne niz foto reklamowa.. wiec specjalizacja i tak musi byc na papierze, bo przeciez nie moze byc ze foto i sr dostaja identyczny papier, skoro maja zupelnie inne umiejetnosci ;d
ale....oprócz tego dostajesz
- dyplom wewnętrzny gdzie jest podane jaka kończysz specjalizację wraz z przedmiotami zrealizowanymi przez 4 semestry
- świadectwo ukończenia szkoły
- indeks
a po zdaniu egzaminu OKE
- dyplom z tytułem Technika organizacji reklamy
- europassy w języku polskim i angielskim potwierdzające uzyskanie tytułu technika
uff .... to by było tyle